Hemma igen!

Hej nu är jag hemma igen!
Var på resturang med bästavän och firade, och om du läser dethär så ska du veta att jag ÄLSKAR JAG DIG! <3
Shoppade lite också, men det är så ***** mörkt ute att ni får bilder imorgon :D
Nu ska jag plugga lite, så ska jag ta en tidig kväll.

Schoool

Sitter i skolan nu och jobbar i datasalen.
Nuuu måste jag jobba. Bloggar mer ikväll.

Nu kan du följa mig på Bloglovin!

Bara att klicka till höger längst upp så kopplas du :)

Videoblogg med shopping!

Här ska jag visa vad jag köpt!
Dock är ljuset sämst, oh welll....

Shopaholic!

Hej bloggeeeen!
Jag är i extas.
Nej jag har inte tagit något. Jag har spenderat. Pengar.
Var hos frisörgrossisten idag. Sen fick jag pengar över så jag shoppade på Åhléns.
Jag ska inte säga vad allt kostade men åh jag är så glaaad!
Shopaholic? Jag?!
Nu ska jag in till Centralen för att möta upp Lurv, ska fläta in hennes dreads. Efter det ska jag göra läxor och titta på Bröstcancergalan, missa inte det! Min mamma hade bröstcancer för ett år sedan och innan brydde jag mig inte, men nu förstår jag hur viktigt det är! Donera pengar och kolla på galan!
Ps. video-bloggar som visar vad jag köpt kommer senare.

Videoblogg igen!


Viiiideobloooog!

Gillar ni videobloggar? :)
Jag tycker de är roliga att göra iaf!


DIE WELLE

HellluuuUUuuuu....
Idag har varit en lång dag, sov skit i natt och försov mig så jag fick stressa som en galning för att hinna duscha. Hann inte käka heller, eftersom de håller på att bygga om i vårat kök. Och så var det fett äcklig mat i skolan.

Vi kollade på Die Welle, eller The wave, Vågen. En tysk film om manipulation, asbra faktiskt! Lånade hem den och titta igen eftersom vi ska skriva en reklektion om den. Det är hälsalektionen alltså, inte frisör.


Sen hade vi egen hårvård/inpackning idag, så jag fick reda ut mitt hår och sätta i inpackning, asskönt så nu slipper jag ta tid och tvätta håret hemma. Så tråkigt, och min plattång suger. Måste köpa en ny.


Ehm...ja.

Och eftersom det inte går att vara i köket (kylskåpet står kvar men sen har vi bara en mikro) så käkade vi middag på resturang, det blev mongolisk/asiatisk/sushi-buffé. Most awesome thing today <3

Åt så mycket så att jag fortfarande mår illa haha!


Juste, var på yogan idag också.

Shit vad jag har haft fullt upp.


Matte hade jag också, två gånger. det var trevligt. Jag ligger före i Matte B och på torsdag har jag Matte A prov. Nervös? Ja. Matte A är svårare än B. Konstigt nog. Eller ja, vissa saker är svinlätt men det finna faktiskt saker jag är mer osäker på.


Imorgon blire lång dag i skolan, ska faktiskt ta och gå till sängs snart så jag orkar upp!

På tordag blir det grossisten och matteprov, sen efter det har jag jobb, en tjej som ska ha sina dreads inflätade.

(Ang. det, bor man i sthlm eller nära så kan man få sina dreads inflätade av mig, är du intresserad är det bara att säga till!)

Fab For Fight tävling!

Dundercoola sminkbloggen Fab For Fight har en tävling och såklart ska man ju vara med!
Älskar bloggen som precis är nystartad, och jag följer den slaviskt ;)

Man kan vinna nagellack från MUS, faktiskt exakt det nagellack jag funderat på att köpa!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Det blir aldrig som man tänkt

Gomorgon!
Jag är så jävla trött. Varför? Jag har ju sovit jättebra inatt.
Gäääääsp!
Hade planerat att gå upp till Lollo vid 8 imorse för att hämta/lämna lite saker, men då sov jag djupt.
Funderade ju på att åka till min gamla skola och hälsa på, men jag vet inte om jag orkar. Är sjuuukt trött, har en del plugg att göra och så. Fast det är inte så kul att vara hemma ensam med byggisarna.
Nu ska jag käka frukost och fundera på livets frågor.

I work work work

Dålig uppdatering, najs.
Var och shoppade idag med familjen. Köpte lite linnen, öronmuffar, leggings och lite mer nödvändigt.

Nu är jag skittrött så jag ska sova.


Veckan som kommer:

  • Måndag: Hälsa på högstadiet, plugga
  • Tisdag: Yoga, skolan, plugga, middag med familjen på resturang.
  • Onsdag: Skola, plugga
  • Torsdag: Skola, jobba
  • Fredag: Skola, ev. fira Jossan
  • Lördag: Jobba, plugga
  • Söndag: Vilodag, möblera om rummet
Yes, så ser det ut.

Kommer inte kunna laga mat i lägenheten i veckan pga ombyggnad, så vi ska käka ute thihi najs!


Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och hämta saker hos Lollo, sen måste jag ha käkat frukost innan byggisarna kommer klockan nio.


White Night

Nu har jag suttit hela kvällen framför datorn, dels vid en photoshop-guide och dels vid photoshop. Har inte varit uppe såhär sent sen i somras, så nu är jag helt mör i hjärnan. Nöjd blev jag iaf, men vad tycker ni? :)
Gonatt för mig <3

Look forward!

Nu är jag hemma från stan och sitter och myser med en latte från Waynes. Är ensam hemma, vet inte var folket är menmen! Var iaf på stan med Star, och det var hur trevligt som helst, som vanligt. Smartaste tjejen i stan iaf, helt sjukt, hon verkar liksom vara över 20 i huvudet men är bara 15. Känns verkligen inte som om jag är ett år äldre, fail på mig.

På tal om påfågel (höhöhöh, gammalt internt skämt mellan mig och min syrra) så vill jag töja upp mina öron mer. Har 11mm nu, men jag vill ha antingen 14 eller 16mm. Vill ha tunnlar, svarta med typ strass på. Åh så fint! Blir dock inte lika fint i 10 som i 16 eller 14, men mamma tycker inte att jag ska töja mer. Btw, jag har en MASSA gamla töjsmycken som är för små för mig, det är allt mellan 6-11mm, och det är 14st, och jag skulle supergärna bli av med dem så jag kan töja upp! Är det någon som är intresserad så är det bara att säga till, skulle helst vilja sälja hela bunten till ett paketpris men kan tänka mig att sälja enstaka, men då blir det ju dyrare för dig ;)

Har f.ö. köpt hälften i London, så det är inte bara punktshop-smycken, här är det dyra och fina grejer :D Kan ju visa foto om någon är sugen.

Och om du vill töja men inte har börjat, kan du inte börja direkt med 6mm, starta med 1,6 eller 2. Men du kan ändå köpa av mig ;D


Okeeeeeeej....nu då? Uh, jag är så trött på att inte ha något att göra. Alla har ett liv och här sitter jag. Kul. Funderar på att göra klart den enda läxan jag har, men det känns inte superkul. Men vad har jag för val?


Tänkte lägga upp en bloppis, skulle det kanske vara något? Skulle innehålla kläder, smink, parfymer, töjsmycken, andra smycken, hår och ja, lite småsaker. Skor. Skulle det vara kul? Let me know!


På tal om påfågel igen, iiih vad jag längtar till jag fyller 18! Vi ska till New York och shoppa då, fy fasen vad kul! Ska raida MAC PRO, och Sephora såklart. Ska självklart också in på Target för att budgethandla, och så tänkte jag hitta en CCO, Benefit, Make Up For Ever, Stila och så vidare. Fy fan va kul! Ska spara lite pengar och inte handla så mycket smink, för jag kan ju ändå köpa det billigare då. Ih, peppen!


På torsdag nästa vecka, den 28e, ska jag till en Frisörgrossist, AWESOME! Ska köpa ev. nytt löshår, löshårslim, inpackning och blekning. Fy fasen vad roligt!


Ja, jag har egentligen massa att se fram emot. Star, som är 95a, kanske ska börja i min skola nästa år, jag kanske ska till Peace & Love i sommar (om Kent ska dit, annars är det inte värt), jag ska måla om rummet, fylla år en massa och så klart kommer julen snart, IH!



Random blogginlägg, jag vet, men just nu skriver jag bara från hjärtat (hjärnan?) och tänker inte på att ni kanske också ska hänga med xD Lol Roflmao




.....Seriosly, I need to buy a life on ebay.

Halloween: Rutiga läppar

Halloween kommer snart och jag ska själv, första gången på flera år, på halloweenfest. Det ska bli extra kul eftersom jag älskar att klä ut mig, och så kan man se hur som helst ut med hur mycket smink som helst utan att någon klagar. Kalashelgen för att testa på nytt, annorlunda och att låta sig inspireras.
Nu missade jag dock Puritys Disney-sminktema (vilket skulle vara skitkul att göra, än en gång, älskar att klä ut mig), men det hindrar inte mig från att göra lite egna extremsminkningar inför Halloween.


Först ut är dessa knasiga läppar! Försökte filma så ni kunde se lite bättre, men det är så mycket ljud i lägenheten att ni helt enkelt inte skulle höra ett skit om jag sa något. Så det får bli lite bilder istället. Ni kanske ändå får idén om hur det ser ut. Och roligt var det dessutom!


Nu har jag kladdat på gloss för att mina läppar inte skulle torka ut helt av Kryalon Aqua Color-färgerna som jag använde. Har en vision om att göra hela ansiktet, mindre rutor på ögonen, stora i ansiktet och dessa på läpparna. Skulle göra vem som helst förvirrad :)





Och ja, jag hårdposar på bilderna för annars gick läpparna inte riktigt fram, det blir bara så fel när man ler med dessa.

CAPS LOOK DAGEN

IDAG ÄR DET CAPS LOOK DAGEN SÅ JAG SKRIVER STORT NU MKAY?
HAR KOMMIT HEM OCH HUNNIT KÄKA MIDDAG NU, ÄNTLIGEN LITE TID ÖVER.
VAR I SKOLAN, SHOPPADE NY TJOCKTRÖJA OCH FIKADE MED NORA, DET VAR SVINTREVLIGT. HALLOWEENFEST DEN 6E, AWESOMENESS! LÄNGTAR EFTER ATT KLÄ UT MIG, HAR VÄRSTA VISIONEN OM HUR MIN DRÄKT SKA VARA HÖHÖ!
NU SKA JAG SPELA WOW ELLER TITTA PÅ FILM. JAPPS.
IMORGON HAR JAG INGET PLANERAT. FUNDERAR PÅ ATT ÅKA TILL STAN OCH KOLLA OM JAG HITTAR NÅGRA KLÄDER, FÖR FYFAN HÄLFTEN AV MIN TOMMA GARDEROB ÄR ALLT FÖR SMÅTT, TRASIGT ELLER RIKTIGT OUT OF FASHION. HAR TYP TIO PLAGG SOM JAG KAN ANVÄNDA.
OKEJ DET VAR ALLT FÖR NU HA EN BRA CAPS LOOK DAG SÅ SYNS VI IMORGON MED ETT NORMALT INLÄGG!!
(BILD PÅ TRÖJAN KANSKE KOMMER, MEN DEN VAR INTE SUPERDUPERULTRA-SPECIELL SÅ...JA.)

DENI

Godmorgon.
Idag har Fridde en bra dag. Fråga inte varför, så är det bara.


Idag väcktes jag av en mamma och en syrra som ba "TIIIITTAAAA SNÖÖÖÖÖÖ! *___* <--- så såg min syrra ut.

Det var mysigt. Fick julstämning.

Satte på mig kläder och borstade håret, kände mig snygg. Glad dag!

Käkar frukost med kanel och kardemumma och dricker mys-te <3

Ja, idag är fett en bra dag. Jag har sovmorgon också så jag hann t.o.m. sätta mig vid datorn och blogga. Fast jag ska inte sitta här för länge för då kommer jag behöva stressa sen, jag måste hinna mina linser, sminka mig och packa väskan. Har hittat mitt skolkort, YEY.


Idag ska jag kanske ut och shoppa, kanske fika med Nora men jag har inte fått något svar än. Vi ska se film på Engelskan. Jag hittade syrrans gamla tjocktröja som satt perfekt (lite stor, men hon får inte ens på sig den!) så den tog jag. Jag är fett pigg och glad och massor av energi!


Ih! <3



Juste, folk brukar fråga mig vad jag gör på helgerna typ kvällarna.

Oftast sitter jag hemma och tittar på film, ligger i soffan med mamma eller träffar någon kompis. Jag är inte festar-ute-hela-natten-typen, speciellt inte när det är kallt.
Jag blev ju fin...

Knasinlägg



Från igår när jag hade håltimma :) edit: oj vad sämst ljud! förlåt, vet inte varför..

Sjuk för 97368286489387483920847489de gången denhär månaden?

Ja, jag ligger hemma och är sjuk igen.

Symptom: Något har hänt med käken så det gör skitont, seg i halsen, ont i halsen, ont i gommen, mår illa, ont i magen, trött, sur, ev. feber och säkert något mer. Blö!


Nu ska jag vara duktig chey och fortsätta plugga, mamma kom hem med massa papper som bara råkade vara exakt det jag ska skriva om (alltså, hon googlade och visste inte vad jag behövde men fann rätt!) så nu får jag fan sätta igång. Ska markera den informationen jag ska använda, skriva ner stödord och lägga in på usb-minnet så jag kan jobba vidare imorgon när vi har lektion. Jag har typ hälften av papperna kvar och har inte skrivit något så jag måste verkligen jobba, för jag vet att ikväll kommer jag inte orka.


Btw, går det något kul på tv ikväll inte allt för sent? Eller ska jag spela wow? Titta på film?

Oh vad jag längtar tills ikväll, tända ljus, kanel-parfym, film och kanske lite aptit?


Hoppas det, för de senaste dagarna har inte varit bra. Det har varit oh vad sugen/hungrig jag är! *tar mat* försöker äta men blir illamående direkt. Får inte i mig något tillräckligt, glömmer mat och äter små portioner.


Och juste, ang wow. Jag kör trial account för jag är fattig och har just nu inte råd med gamecard, men jag har ett riktigt account yes. Nu kör jag en Gnome Warlock på Ghostlands-servern, och jag är level 17 snart 18 så om någon vill köra med mig får man säga till!


Haha vilket skämt!

Snabbt inlägg nu, för jag har massor att göra.
Vaknade i vanlig ordning halv sex och stressade som vanligt, mer idag eftersom syrran har tagit tillbaka sin plattång så jag måste använda min som är typ 9 år gammal...

Satt på tunnelbanan, träffade några klasskompisar. Gick till skolan. Hissen funkar (AWESOME!) och vi kommer in.

"Hej vi har fyra timmars håltimme för Sonja har glömt att säga till att hon är sjuk".

Kul.

Så nu sitter jag hemma och ska plugga och spela wow, sen åker jag tillbaka till skolan för att 12.20 ha värdelös svenska, engelska och idrott. Det var många tjejer som sjukskrev sig.

Okej, så ligger det till. You gotta love it, right?
idaaaaag! :*

Man var finare förr

Jag saknar nian och våren.


KUL!

Nu har jag käkat och kollat på tv (intresseklubben antecknar).
Ska vara duktig och skriva på Hantverksorienteringen, och om något vet något om Hårhistoria, Gesällbrev och Mästarbrev eller liknande, säg till!
Kul att jag börjar få lite kommentarer nu! Känner mig mer peppad på att faktiskt uppdatera då :)
Skriv gärna vad ni vill se mer av, för jag har ingen aning om vad jag ska skriva.
Het bild på mig från balen i nian (((((:

VET NI

Jag har typ legat i sängen hela dagen, mår inge bra. Vaknade halv elva och hade skitont i halsen och i magen, och nu utöver det så mår jag illa. Ska inte gå på träningen ikväll.
Nu ska jag försöka äta något, har inte ätit på hela dagen, och så ska jag kolla på Top Model. Fyra kommer mamma hem, då blir det plugg.

Btw, vet ni? Wow har blivit lätt! Är på level 15 nu, och jag har bara kört några timmar. Det går supersnabbt att levla, skitkul! Man blir ju liksom mer pepp då, och jag älskar att power-levla i Westfall och jag älskar questarna speciellt de med Defias, whiohohoh!

(sorry for nerdy talk)


Okej, bai :*

Design

Jag har fått konstiga, kliande utslag i vänster hand, aj.
Nu tittar jag på Top Model och designar om bloggen. Inget ni kommer att få se ikväll, jag visar er när jag klar. Men headern måste bytas ut.
Okej nu ska jag fortsätta!
PÖÖÖÖZZZ ;D

En såndär lista nivet

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Inte helt
hur många har du varit kär i? På riktigt, en. 
är du kär just nu?
Nej


- Tio frågor om dig själv

när fyller du år? 20 April
några piercingar? Ja, tre
vart? Öronen och i munnen :)
vad har du på dig just nu? mjukisbyxor, underkläder, strumpor, rosa tröja, glasögon och filt. 
vilken årstid är bäst? senvåren-då man kan ha på sig det man vill utan att frysa/svettas
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? ingen aning, bra hårdag? :P
vad tycker du mest om hos dig själv? min piercing haha
vad är du bra på? ordbajsa, irritera folk, hår. 
vem älskar du mest på denna jorden? Jossan!
sover du hellre själv än tillsammans med någon?
tillsammas är mysigare :3

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? ....allt? Jossan och några hairdrobare x3
vem är den roligaste av dina vänner? Jossan!!
vem är snyggast av dina vänner? höhö jag? ;)
vem är mest partyprisse? ingen aning!
vem är den du helst har filmkväll med? Jossan!
vem av dina vänner är mest "evil"? Lollo for sure

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej
vem är farligast i din familj? Jag
vem ser roligast ut i din familj? Jag!
vem är coolast? Jag!
har ni något husdjur? Ja
mest gemensamt med? Syrran antar jag
underhållningen? Vadå?
sover du oftast med? katten
roligaste kvällen med familjen?
ingen aning


10 frågor om idag
vad har du gjort? vaknat, pratat med mamma i telefonen, bloggat, käkat, kollat på pippi, spelat wow. 
vad ska du göra nu? äta middag och kolla på Brottsplats USA
har du gjort något dåligt idag? pluggat dåligt
vad har du ätit idag? tunnbrödsrulle, tuggummi eh ah snart kommer middagen
har du duschat idag? Nej, gjorde det igår kväll
Är du trött nu? Lite
vad händer i morgon ? Ingen aning! Ska väl antagligen plugga, spela wow och gå på yogan. 
går du i skolan? Oftast, när jag inte är ledig. 
Har du varit i skolan idag?
Nej

- ANNAT

Hur mår du just nu? lite frånvarande
Har du piercat dig? Ja
Är du hungrig nu? Ja
Vad är klockan nu just nu? 18.03
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Mamma
Vem ringde du senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? mamma
Vem  sms:a du till senast? mamma

-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa?imorse
Hur länge sen var det du träffa din farsa?
fem år och två månader xD


- ÖVRIGT

Gillar du punk? Nej
Har du sminkat dig idag? Nej, måndag är vilodag.


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist? KENT <3
Vad gillar du för musik? lite olika..


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Nej
Har du fler än 5 tröjor? Ja
har du string? Nej

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? Ja
Använder du wax? Nej
Använder du ögonskugga? Ja
Använder du kajal? Ja
Använder du hårspray? Ja
Använder du volymspray? Ja
Använder du mousse? Ja
Använder du deodorant? Ja
Använder du skinspray? ??
Använder du parfym? Ja
Använder du läppglans/läppstift? Ja
Använder du brunkräm? Nej
Använder du rouge? Ja
Uppsatt hår eller hängande? Olika
plattar/lockar du håret varje dag? Nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat?
Nej

KÄRLEK
Har du kysst någon idag? Nej
Har du ett förhållande? Nej
Är du romantisk? Ingen aning
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
?

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha nästan

Vem sov du senast bredvid? Jossan tror jag
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Haha P****
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? De var nog aldrig det. 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Ingen aning

WoW

Hej igen!
Blev inte alls som planerna, jag kom på att jag var riktigt sugen på att spela wow så det slutade med att jag laddade ner trial och körde. Körde i nästan två timmar och kom upp i level 9, najsligt. Har inte kört på mer än ett år, helt sjukt! De har ändrat massor, allt är mycket lättare och man har värsta quest-helper på kartan, vilket fusk! Skulle jag behövt när jag skulle levla när jag körde regelbundet. Funderar på att önska mig ett GameCard i julklapp och köra lite, eftersom jag inte har det så jättestressigt med skolan skulle det vara kul.
Nog om det. Nu är klockan 2o i sex. Klockan sex börjar Brottsplats USA så nu är det dags att laga middag! Jag vet inte vad jag är sugen på, antingen spenatsoppa, pyttipanna eller något annat. Vi får se.

Devided

Kolla in finaste tröjorna! Dessa finns faktiskt på Devided men enligt deras hemsida är dom utsålda :(
Tänkte dra in till stan imorgon och kolla om de finns.
Båda var superfina och eftersom de bara kostar 99:- kanske jag köper båda, om de finns!

Rastlös

Nu har jag käkat och tittat på Pippi. Och jag orkar verkligen inte göra någon läxa. Jag vill inte!!
Tror jag ska...argh jag vet inte! Det var längesen jag var såhär rastlös. Och sen ikväll när man ska sova kommer man på tusen grejer man skulle kunna gjort. Oh well...

My Day

...och nu då?
Så tänker jag nästan varje måndag. Det finns liksom inte så mycket att göra om man inte planerat något. Vissa dagar har jag ju t.ex. gått ärenden på stan, och nu har jag iofs läxor som väntar men det finns inget att GÖRA. Lite tomt börjar det bli. Jag är ensam varje måndag. Var ensam i helgen. Ensam idag, ensam imorgon. Visst, det är skönt, men när man inte har så mycket roligt att göra är det inte lika kul längre.
Jag har ont i magen. Troligen för jag inte har ätit något på skitlänge. Frukosten håller på, ska tina upp mackorna. Sen ska jag väl titta på film eller något. Uh, jag vet inte! Skulle vilja ha läxorna gjorda men it's a pain in the ass.
Åh jag tror jag ska titta på pippi!!! :D <3
Okej, bara för att jag gillar listor:
  • Lägga över Pippi på datorn
  • Fixa värsta frukosten
  • Bädda till min säng mysigt
  • Ställa fram datorn så jag slipper ha den i knät
  • Kolla på Pippi och käka
  • Göra lite läxor
  • Göra lunch
  • Göra lite mer läxor
  • Städa upp lite i rummet
  • Sitta framför datorn
  • Titta på Top Model
  • Mamma kommer hem
  • Middag
  • Läxor
  • Top Model
  • Chilla lite
  • Sängdags.
Hur ser eran dag ut?
ps. igår gjorde jag 10 inlägg. överdrivet? roligt? hur mycket tycker ni att man ska blogga?

PINK <3

Postade en bild på dailybooth med tummen ner för den här dagen, fick ett svar i bild från en supersöt kille med rosa hår, zomg! Vi ska gifta oss.


<3 

Förutom att jag inte såg så glad ut haha



Nu ska jag sova i mitt HelloKitty-nattlinne, rosa strumpor och rosa hår invirad i min Hello-Kitty-filt på min HelloKitty-kudde under min rosa moln-lampa bredvid mina rosa gardiner och drömma söta drömmar om sockerkillen i rosa hår.


Scary Movie

Kollar på Scary Movie och tuggar tuggummi, har typ 8 st i munnen. Väntar på något, vet inte vad. Ska nog krypa ner i sängen snart. Somna tidigare än igår.
Vet faktiskt inte vad jag ska göra imorgon. Ingen är ledig och det enda jag egentligen har att göra är sitta vid datorn eller göra läxor.

Tänkte ha en mjölk, socker och kolhydratsfri vecka, kolla om mina finnar går bort. Nej jag ska inte banta. Nej jag vill inte gå ner i vikt.


Har faktiskt inget mer att skriva ikväll. Kanske återkommer med ett nattinlägg eller imorgon bitti!


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Liiiiiistaaaa

DAGENS VILL HA: Massor....smink, nytt hårlös, blekning, godis och nya kläder
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och adidas-tröja
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: Ingen faktiskt!
DAGENS PLANER: Sitta inne på rummet och låssas att man gör läxor
DAGENS SAKNAD: Åh jag vet inte, Jossan såklart ;D
DAGENS DUMMASTE: Min mage
DAGENS MISSLYCKANDE: Mitt pluggande
DAGENS DROG: Inget
DAGENS KÖP: Inget! *sparar på pengarna*
DAGENS GODIS: Fruktsallad imorse...?
DAGENS HUMÖR: Jag vet inte, förvirrad!
DAGENS CITAT: idk.
DAGENS ROLIGASTE:
Internet-fönster-shoppa

A more pink life

Jag tjatar hela tiden om att jag hatar mitt rum och att jag vill fixa till det. Nu har jag inte visat er någon bild på det, men det är vitt, svart och rätt så tråkigt. Det känns inte så jag.
Här är en tjej som verkligen fattar vad söt inredning är.
Något sånhär vill jag ha, mer rosa! Dock så får jag panik när det är för mycket saker överallt, så jag tar väl bort typ hälften.
Man vill bara gå och shoppa inredning direkt!

Cute planner!

Kolla vad söt kalender! Funderar på att köpa en, men nästa termin eftersom jag redan har en kalender nu.
Är den inte supersöt? Älskar att det står både på engelska och typ kinesiska (tror jag). Japanska kanske?
Jag vet faktiskt inte, men åh så gullig! På köpet får man massor av klistermärken som matchar också, åh jag är kär!

Årstid

Efter en rätt så dålig start på dagen sitter jag nu med nytvättat hår (känslan att vara fri från gammalt hårsprej är oslagbar!), fruktsallad och fina kläder. Har städat upp lite lagom på skrivbordet så nu ska jag vara duktig flicka och göra lite läxor tills mamma kommer hem från Ikea.

Gud vad fint väder det är! Jag har världens finaste utsikt från mitt fönster, en stor ek, den "centrala" gångvägen och en oskyldigt blå himmel. Eken är orange-gul, det ligger löv på marken och solen lyser. Jag gillar min utsikt, för här kan jag ha lite koll på folk. Jag ser dem men dem ser inte mig bakom mina rosa gardiner. Ibland ser jag folk jag känner. Jag öppnar aldrig fönstret och vinkar, utan iaktar dem från avstånd, ser hur dom är utan mig liksom. Ibland kan man höra vad de pratar om.

Eken utanför visar alltid vilken årstid det är. Den får vackra knoppar på våren, blommar grönt och friskt på sommaren, brinner på hösten och är täckt av snö på vintern.


Jag längtar inte tills vintern. Jag fryser som en nakenhund och måste ha på mig fula kläder.




Nu måste jag verkligen plugga. Kent och plugg nästa!

Deep Sleep

Precis efter senaste inlägget gick jag in på App Store i min iPhone och köpte "Deep Sleep". Och jävlar! Jag somnade på typ tio minuter, och väcktes nu av mamma för en kvar sedan. Och vad jag har sovit! Drömde konstig dröm som jag inte ska yttra här, men nu när jag vaknat känner jag hur jag verkligen har fått mig en Deep Sleep.
Nog om det.

Jag brukar inte ha söndagsångest med idag så. Idag har jag massa tråkiga saker att göra. Jag måste kamma ut, trycka fast och tvätta mitt hår, löshåret sitter lite dåligt i nacken så det måste jag fixa.

Sen ska jag skriva på min Hantverksorienterings-läxa. Kul kul. Inte. Har iaf hittat lite underlag som jag kan använda, och det går lite frammåt.

Mellan fyra och halv fem kommer mormor. Och där kommer söndagsångesten. Hon kommer alltid på söndagar. Mormor är inte en såndär mysig mormor. Hon är otrevlig, klarar inte av "nya grejer" typ rosa hår, vresig, klagar hela tiden.

Jag gillar inte gamla människor. De luktar konstigt, är rynkiga och har grått hår. Det är något som får mig att rysa.


Annars så är det JFÖLH denna veckan, vilket ska bli skönt. På måndag fyller bästavän år så jag kanske ska kika in på hennes skola och gratta henne, vi får se. På tisdag är jag ju också ledig så då blir det läxor, och slöerier. Och på kvällen blir det yoga som vanligt. Funderar även på att simma innan eller efter, eftersom det är världens största badhus typ. Men simmar man innan så blir man ju svettig igen efter yogan, och simmar man efter så är jag skittrött och så kommer man hem typ åtta. Vi får se hur det blir. Lite tråkigt att simma själv.

Insomnia

Kan inte somna, hatar Insomnia >__<'
Har fått avslappningsövningar som ska göra att man somnar eftersom de vägrar att ge mig sömnpiller, blöööh det funkar ju inte! Somnar jag inte innan tio och vaknar innan 8 är det kört. Rutiner is the shit och nu när klockan är två på natten kommer jag inte somna förens om flera timmar. Jobbigt.

Annars, vad tycker ni om bloggens utseende?
Jag själv älskar bakrunden, höhö ^___^
Ska försöka fixa en ny header under kommande veckan men vi får se, jag hittar liksom inte bilder som passar bra på en header, jag vet inte hur den ska se ut och jag är ingen design-människa så jag får fråga syrran som har en systemkamera och photoshop.


Nä, nu drar jag :D

I Need To Shop!

Jag behöver uppdatera min garderob, det har jag sagt förr. Men nu lite mer specifikt, detta vill jag ha!
Och ja, jag tänker inte säga ställen ni får leta själva, tro mig google will help you. Hittar jag hittar du!


Lite T-shirtar, sånt man alltid behöver :)
Sen är det typ den underbaraste tröjan jag sett på länge, precis en sådan jag letat efter! Ska inhandlas snarast :)
Nu blev det värsta bildbomb, höhö ^____^


Ang. kläder. Jag skulle aldrig köpa något jag inte stod för. T.ex ett band jag aldrig hört, en film jag inte sett osv. Och om det står något på som jag inte vet vad det är, kör jag hellre utan text. Jag älskar färgglada tröjor med lite mörkare jeans, mumma! De passar även bra till annat färgglatt :)

Jag ska försöka handla lite nu till hösten, eftersom jag verkligen behöver nytt kanske mamma kan lägga till lite. Och ja, detta är lång ifrån alla kläder jag vill ha. Jag har en hel mapp på datorn med bilder, dessa var typ bara några exempel. Förrutom sista tröjan som jag hittade idag och _måste_ ha. Så är det bara!

Bloggdesign

Nu har jag fixat till bloggen lite!
Tack Ullo som hjälpte mig <3

Nu ska jag bara byta header, och eftersom jag inte äger photoshop lär det bli not so cool... Ni får hjälpa mig om ni vill bara så ni vet.

Partey on Wayne, Party on Garth!

Lördag.
Sitter och tittar på Dansfeber, dricker mjölk, är ensam hemma och vill gå och lägga mig. Klockan är 2o i 1o och jag sitter och väntar på att familjen ska komma hem.

Idag var jag på fika med två supersöta tjejor, och så gick vi på stan också. Supertrevligt! Träffade två töntar från min gamla klass också. Jag köpte en av grejerna jag ska köpa till bästavän, men jag tänker inte skriva vad eftersom det finns en risk att hon läser. Och om du gör det, Jag älskar dig bästavän <3

Köpte  även usb-minne till skolarbeten, eftersom skol-mailen inte funkar.

Tycker att de som faktiskt läser min blogg kan kommentera någon gång, för jag har ingen aning om vilka som läser, jag tänker ju inte på att folk faktiskt kan läsa utan jag skriver för mig själv och det jag har lust att skriva, men risken finns ju att man skriver något olämpligt. Därför kan ni börja kommentera. Annars skriver jag bara dryga inlägg om...jag vet inte, nåt drygt?



edit: dansfeber är läskigt. typ 80% drags. ryyyysningar! vissa är ju liksom....going in for it, jag blir rädd.

Hörde att du var ful och lekte ensam i lekparken


Tänk vilken fest!

2010-01-01* Nyårsdagen
2010-01-05* Trettondagsafton
2010-01-06* Trettondagen
2010-01-07* Temadagens dag
2010-01-13* Tjugondag jul
2010-01-15 Tulpanens dag
2010-01-17 Världsreligionsdagen
2010-01-20* Lösenordsbytardagen
2010-01-21* Kramens dag
2010-01-24* Frufridagen
2010-01-27* Förintelsens minnesdag
2010-01-28 Data Protection Day
2010-02-02* Internationella våtmarksdagen
2010-02-02* Groundhog Day
2010-02-04* Internationella cancerdagen
2010-02-04* Vargens dag
2010-02-05* Runebergsdagen
2010-02-06* Samernas nationaldag
2010-02-08* Clean Out Your Computer
2010-02-09 Safer Internet day
2010-02-12* Darwins födelsedag
2010-02-12* Djurförsökens dag
2010-02-14* Alla hjärtans dag
2010-02-15 Internationella barncancerdagen
2010-02-16 Fettisdagen
2010-02-16 Internationella pannkaksdagen
2010-02-17 Askonsdagen
2010-02-21* Internationella dagen för modersmål
2010-02-22* Internationella brottsofferdagen
2010-02-22* Alla scouters dag
2010-02-28 Bloggens dag
2010-02-28* Myggholkens dag
2010-03-01 World Friendship Day
2010-03-05 Världsböndagen för fred
2010-03-08* Internationella kvinnodagen
2010-03-11 Världsnjurdagen
2010-03-11* Europeisk minnesdag för terrorismens offer
2010-03-14* Pi-dagen
2010-03-15* Internationella dagen mot polisvåld
2010-03-17* Saint Patricks day
2010-03-20 Världsberättardagen
2010-03-21* Internationella dagen för avskaffande av rasdiskriminering
2010-03-21* Världpoesidagen
2010-03-21* Internationella sömndagen
2010-03-22* Internationella vattendagen
2010-03-23* Världsmeteorologidagen
2010-03-23* Nordens dag
2010-03-25* Våffeldagen
2010-03-25* Trandagen
2010-03-27 Internationella vaginadagen
2010-03-27 Rädda Barnen-dagen
2010-04-01* Skojardagen
2010-04-02* Internationella barnboksdagen
2010-04-02 Långfredagen
2010-04-03 Påskafton
2010-04-04 Påskdagen
2010-04-05 Annandag påsk
2010-04-07* Världshälsodagen
2010-04-08* Romernas nationaldag
2010-04-09* CSS-naked day
2010-04-11 Internationella Parkinsondagen
2010-04-22* Jordens dag
2010-04-23* Världsbokdagen
2010-04-26* Världsdagen för intellektuell äganderätt
2010-04-27* World Tapir Day
2010-04-28 Ledarhundens dag
2010-04-28* Arbetsmiljödagen
2010-04-29* Dansens dag
2010-04-30* Valborgsmässoafton
2010-05-01* Arbetarrörelsens dag
2010-05-02 Världsskrattdagen
2010-05-03* Internationell dag för pressfrihet
2010-05-04 Internationella astmadagen
2010-05-04* Star wars dagen
2010-05-09* Europadagen
2010-05-11 Negerbollens dag
2010-05-11 Internationella strokedagen 
2010-05-12 Gamla vänners dag
2010-05-12 Internationella fibromyalgidagen
2010-05-13 Folknykterhetens dag
2010-05-13* Barnens dag
2010-05-13 Kristi Himmelsfärdsdag
2010-05-14* Teckenspråkets dag
2010-05-15* Internationella familjedagen
2010-05-17* Internationella telekommunikationsdagen
2010-05-20 Stora Bokbytardagen
2010-05-21* Världsdagen för kulturell mångfald för dialog och utveckling
2010-05-22* Internationella dagen för biologisk mångfald
2010-05-22 Pingstafton
2010-05-23 Pingstdagen
2010-05-24* Nationalparkernas dag
2010-05-25* Handduksdagen
2010-05-27 Ostens dag
2010-05-28* Internationella krama en musiker-dagen
2010-05-29* Internationella dagen för FN:s fredsbevarande personal
2010-05-30 Mors dag
2010-05-31* Internationella dagen mot tobak
2010-06-01* Mjölkens dag
2010-06-01* Mobilfria dagen
2010-06-04* Internationella dagen för barn som blivit offer för aggression
2010-06-05* Världsmiljödagen
2010-06-06* Fruktens dag
2010-06-06* Sveriges nationaldag
2010-06-06* Dagen-D
2010-06-06* Färskpotatisens Dag
2010-06-12 Världsstickningsdagen
2010-06-12* Internationella dagen mot barnarbete
2010-06-13* Vilda blommornas dag
2010-06-14* Internationella blodgivardagen
2010-06-17* Världsdagen för bekämpning av ökenutbredning och torka
2010-06-20* Världsdagen för flyktingar
2010-06-20 Vilda blommornas dag
2010-06-21 Internationella ALS-dagen
2010-06-23* FN:s dag för offentliga tjänster
2010-06-24* Johannes döparens dag
2010-06-25 Midsommarafton
2010-06-26* Internationella dagen mot missbruk av och handel med narkotika
2010-06-26* Internationell solidaritetsdag med offren för tortyr
2010-06-26 Midsommardagen
2010-07-01 Falukorvens dag
2010-07-03 Internationella dagen för kooperativ
2010-07-09* Internationella dagen för oskadliggörande av handeldvapen
2010-07-11* FN:s befolkningsdag
2010-07-13 Paltdagen
2010-07-26* Bellmandagen
2010-07-27* Sjusovardagen
2010-08-04* Hembygdsgårdens dag
2010-08-06* Hiroshimadagen
2010-08-08 Tusen Trädgårdar
2010-08-09* Internationella dagen för världens ursprungsfolk
2010-08-11 Ramadan börjar
2010-08-12* Internationella ungdomsdagen
2010-08-13* Vänsterhäntas dag
2010-08-19 Surströmmingspremiär
2010-08-22 Internationella fyrdagen
2010-08-23* Internationella dagen till minne av slaveriet och dess avskaffande
2010-08-24 Skolans dag
2010-08-29 Arkeologidagen
2010-08-29 Porslinets dag
2010-09-04 Epilepsidagen
2010-09-05 Dansbandens dag
2010-09-05 Svampens dag
2010-09-08* Kulturhusens dag
2010-09-08* Internationella läskunnighetsdagen
2010-09-10* Internationella självmordsdagen
2010-09-11* Kebabens dag
2010-09-11 Geologins dag
2010-09-12* Internationella munhälsodagen
2010-09-13 Klamydiadagen
2010-09-14* Älvida dagen
2010-09-16* Internationella dagen för bevarande av ozonskiktet
2010-09-16* Internationella Steve Jobs-dagen
2010-09-18 Software Freedom Day
2010-09-19* Internationella piratdagen
2010-09-21* Internationella fredsdagen
2010-09-21* Internationella Alzheimerdagen
2010-09-22* Internationella bilfria dagen
2010-09-25 Fäbojäntans dag
2010-09-26 Äpplets dag
2010-09-26 Dövas dag
2010-09-26 Världshjärtdagen
2010-09-29 Skolmjölkens dag
2010-10-01* Internationella dagen för äldre
2010-10-01* Vegetariska världsdagen
2010-10-01 Bröstcancerdagen
2010-10-03 Gräddtårtans dag
2010-10-04* Kanelbullens dag
2010-10-04* Djurens dag
2010-10-04 Internationella barndagen
2010-10-04 Internationella dagen för boende- och bebyggelsefrågor
2010-10-05* Internationella dagen för lärare
2010-10-09* Världspostunionens dag
2010-10-10* Världsdagen för mental hälsa
2010-10-10 Internationella Råkostdagen
2010-10-12* Äggets dag
2010-10-12* Civilkuragets dag
2010-10-13 Internationella dagen för begränsning av naturkatastrofer 
2010-10-13* International Suit Up Day
2010-10-15* Vita käppens dag
2010-10-15* Fetaostens dag
2010-10-16* Världslivsmedelsdagen
2010-10-16 Hörselskadades dag
2010-10-17* Internationella dagen för utrotande av fattigdom
2010-10-17* Nationella Mag- Tarmdagen
2010-10-21 Måltidens dag
2010-10-22* Internationella stamningsdagen
2010-10-22* INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN
2010-10-23 Europeiska Donationsdagen
2010-10-23 Europeiska Donationsdagen
2010-10-24* FN-dagen
2010-10-24* Världsdagen för information om utvecklingsfrågor
2010-10-27* Internationella skolbiblioteksdagen
2010-10-27* Internationella nalledagen
2010-10-29* Internationella psoriasisdagen
2010-10-31* Grannens dag
2010-10-31* Halloween
2010-11-05 Lutfiskens dag
2010-11-06* Gustav Adolfsdagen
2010-11-06* Internationella dagen för att förhindra exploatering av miljön i krig och väpnade konflikter
2010-11-06 Alla helgons dag
2010-11-07* Kladdkakans dag
2010-11-09* Arkivdagen
2010-11-10* Mårtensafton
2010-11-14* Internationella diabetesdagen
2010-11-14* Ostkakans dag
2010-11-14 Fars dag
2010-11-16* Internationella dagen för tolerans
2010-11-18 Filosofidagen
2010-11-18* Adoptionernas Dag
2010-11-19* Världsdagen mot barnmisshandel
2010-11-19* Internationella toalettdagen
2010-11-20* Industrialiseringsdagen för Afrika
2010-11-20* Barnkonventionsdagen
2010-11-21* Världshejardagen
2010-11-21* Världsdagen för TV
2010-11-21* Musikfri dag
2010-11-25* Internationella dagen för bekämpning av våld mot kvinnor
2010-11-27 En köpfri dag
2010-11-28 Brandvarnardagen
2010-11-28 Kattens dag
2010-11-29* Internationella solidaritetsdagen med det palestinska folket
2010-12-01* Världsaidsdagen
2010-12-02* Internationella dagen för avskaffande av slaveri
2010-12-03* Internationella handikappdagen
2010-12-03* Drink A Beer Day
2010-12-05* Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling
2010-12-07* Internationella dagen för civil luftfart
2010-12-09* Pepparkakans dag
2010-12-10* Mänskliga rättigheters dag
2010-12-10* Nobeldagen
2010-12-10* Internationella djurrättsdagen
2010-12-11* Tangons dag
2010-12-13* Luciadagen
2010-12-18* Internationella migrationsdagen
2010-12-18* Kakans dag
2010-12-24* Julafton
2010-12-25* Juldagen
2010-12-26* Annandag jul
2010-12-28* Värnlösa barns dag
2010-12-31* Nyårsafton


Man borde fira alla dagar, tänk vilken fest!

Mywwzzzz

Kollar på Heroes och har käkat popcorn. Ska hämta mjölk snart.
Sitter i myskläder, osminkad utan glajjor. Mys asså.
Så nu ska inte bloggande störa mig.

Extra jävla lång helg

Nu är jag hemma från skitskolan. Har fått en fet läxa av häxan som ska börjas på strax. Pga det kan jag inte simma idag :( sämst. Är ledig måndag (som vanligt) men även tisdag nästa vecka så på tisdag ska jag gå hemifrån tidigare så kanske jag kan simma innan yogan. Fast jag simmar hellre efter. Vi får se hur jag gör.
Nu är jag sur. Mår skit. Vill inte plugga. Vill simma. Och sova. Och spy. Jag är trött, som fan.
Imorgon är det HD-träff, och mamma ska bort på kvällen och syrran ska sova hos en kompis så jag blir själv. Vet inte vad jag ska göra, inte så kul att raida sin egen lägenhet liksom. Synd.
Kom med förslag på vad jag ska göra!!

Gomorgon töntar!

Nu har jag haft sovmorgon, skitskönt för jag somnade halv elva, inte kul. Men nu har jag sovit så jag är rätt så okej, och så har jag tagit frukost och borstat håret. Och hostat en massor, vilket känns ju kul eftersom jag tänkte simma efter skolan, nu känns det inte som en lika bra idé. Oh well...
Nä, nu har jag inte ens en timma på mig, gaaah tiden går snabbt när man har sovmorgon D:

I want tattoooos!

Bilder snodda ja.
Kommer självklart inte kopiera något direkt av, men det är inspiration till blivande tattoos. Det är ju ändå 1 år, 6 månader och en vecka kvar.

Matlådor

Vem får inte lust att käka när det kommer så här fint?
Mest lockar frukten och bären.

Men åh NEJ! :(

Mitt favoritforum som jag hängt överaktivt på sen 2008 har totalt bytt design. Det är fint och så, men jag hittar inte och det passar inte in. Jag älskade gamla designen och trivdes mycket bättre i den. Nu är det bara ett vanligt forum, förr var det The Forum.
Är lite ledsen, vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska försöka sova. Orkar inte tänka på det här mer.
Och ja, det är en asstor grej och ja jag blir nästan gråtfärdig.

HAHA videooblogggg


Tja tjo tja

Har inte hunnit blogga när jag kom hem för jag har haft världens bästa eftermiddag med bästavän <3
Var också och shoppade på Mac, She Who Dares Mineralize eyeshadow. Åh, jag är kär! Swatchade på lite olika baser och shit va vackert det var på svart bas! Fick seriöst ögonorgasm *___*
Hursomhelst så har jag för ovanlighetens skull en läxa tills imorgon och eftersom jag vill SOOOOVAAAA ska jobba hårt nu och lägga mig innan nio. Börjar 11.15 imorgon vilket betyder att om jag lägger mig runt 9 kan jag sova 12 timmar och vakna klockan nio. That would be awesome!
Imorgon ska jag sminka mig med SWD och efter skolan ska jag gå och simma tror jag. Känns som att jag behöver komma igång med träningen nu eftersom jag inte dansar, och nu är jag nästan frisk så!
Nu ska jag skriva klart ya0!
Tycker btw att ni ska kommentera mer än ni gör, vad vill ni se? Vad vill ni läsa?

Håltimmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja, så lång ät min håltimme typ. Nu sitter jag i skolan och ruttnar :) Har haft 8.oo - 11.15 frisörlektion, teori, käkat lunch och om en timma börjar svenskan. Som borde dö, för det är så jävla lätt, onödigt och ba ja. Slutar 14.oo men klockan är precis halv tolv, så här ska jag sitta och gro i timmar? De andra tjejerna skiter som vanligt i svenskan på torsdagar, så vi är rätt få. Nog om skolsnacket, för jag vet att det är astråkigt att läsa. Idag ska jag hämta bästavän på hennes skola, så ska vi åka hem till mig och spela tv-spel. Ska be mamma att laga något extra gott thihi :) Ang. Förra inlägget (?) om min mobil. Fick tillbaka den nyss, därav bloggen. Igår kväll när jag skulle somna satte jag på stereon och letade fram lite Kent-skivor, det var mysigt. Eftersom jag använder mobilen som väckarklocka skulle mamma väcka mig, stackaren fick gå upp 2o över 5 för att få upp mig på sin lediga dag. Men jag vaknar inte av att nån petar på mig jag vaknar av hög musik vanligtvis så jag försov mig och fick stressa. Sminket blev bas, eyeliner och mascara, mycket mer hann jag inte. Första gången jag går med såhär lite smink på tusen år. Ohwell! Nu ska jag hitta på något. Kanske ringa nån. Behöver socialt umgänge och underhållning i en timma framåt.

Tjöt

Fy fan.
Har världens ont i magen, käkade nyss en äcklig middag och nu är jag både illamående och hungrig. Sug.

Har brytit tre naglar idag, mysigt. De på högerhanden börjar bli lika långa och lagom långa men de på vänster är helt ojämna och typ 3st är superkorta, det var dem jag bröt idag. Ser lagom fint ut. Tänkte måla högerhanden för att de inte ska gå av dem också, men kan man gå med en hand målad och en omålad?

Tror att jag ska kolla om det finns någon vanlig mat att käka, sen ska jag sminka av mig och mysa ner mig i sängen. Låter som en bra idé.

Försöker uppdatera bloggen lite oftare, men varje gång jag tänker på det så blir det 5 inlägg på en halvtimma och sen glömmer jag. Ohwell. Eftersom ingen kommenterar antar jag att ingen läser och varför ska jag uppdatera så ofta då?

I jul, när jag skaffar en kamera, ska jag börja fota dagens smink. iPhone-bilder duger inte riktigt.
Nästa månad ska jag köpa en ny väska, som jag får plats med saker i. Slipper jag gå med flera.

Okej ju ska jag sluta.

Tjabba tjena hallå!

Nu har jag äntligen kommit hem! Jisses vilken lång dag det har varit, asså jag hatar onsdagar. Börjar 8.00 vilket betyder vakna 5.00 och gå upp 6.30 fast idag vaknade jag 4.30 efter en hemsk mardröm. Slutar 16.00 med idrott sista timmen, huga! Har iaf varit med de flesta gånger och kämpat, när man väl kommer igång är det ju okej och man får ju lite jävlar anamma och så känner man sig duktig. Hursomhelst så hände det en mindre rolig sak idag. Glömde min mobil i salongen, och kom tillbaka efter lunchen. Gone. Knackade på dörren till lärarrummet, inget svar. Gick på lektion. Kom tillbaka. En annan lärare ba Jo men den har din mentor på sitt bord. Tack! tänkte jag. Så gick hon för att hämta den. Men nej min mentor har låst sitt skåp där den ligger. Och hon har gått hem och svarar inte på mobilen. Du får vara utan mobil. Jahapp, tack så mycket då! Jag är inte tjejen med mobilen jämt i handen men jag har alltid musik på när jag ska sova och sen har jag den som väckarklocka, hur annars ska jag kunna vakna 5?! Så inatt kommer jag inte kunna somna och så kommer jag fet-försova mig. Skyll dig själv, Lilian, säger jag bara.
Nu ska jag ligga i sängen och ha ont, vara hungrig och sega.

Hej hej hallå

Idag har jag varit i skolan. Sen var jag på yogan, och sen åkte jag in till NK och köpte Revenge is Sweet lipglass, mmmhhm jag har bara provat det en gång på läpparna men jag älskar det! NK hade fått in en jätteliten mängd av allt, och She Who Dares Mineralize Eyeshadow Duo var slut, men när Åhléns får in ska jag kolla om jag vill ha den. Antingen den eller Violetta lipstick, fast den känns inte superdupernödvändig eftersom den är permanent vid PRO-diskar. Och jag kanske ska till New York snart, så :)
Annars har jag velat sova hela dagen, så nu ligger jag i sängen nyduschad med turban, micropopcorn och kollar på Heroes, snart redo för att somna. Mhhhmm så skönt :D

Teh cock

Ingen tur. VV kommer in som tidigast i slutet av veckan och jag hittar inte den perfekta tröjan. Jag är så kinkig med kläder, det ska vara perfekt.
Nu sitter jag här och syr löshår. Sätter i microringar istället för clips så slipper jag kanske gå upp halv sex på mornarna. Strax ska jag laga middag, mamma är på italienska och syrran har färdigstekta pannkakor som är så äckliga att jag helt enkelt hellre lagar mat själv. Sen ska jag äta i soffan framför Brottsplats Usa, och när det slutar klockan sju ska jag fixa klart löshåret och sätta i det. Sen ska jag ha en tidigt kväll :)
Nu måste jag jobba på, herrå!

Måndagar (:

Nu har jag nästan precis vaknat, eller ja för en halvtimma sen. Har käkat och tittat på Heroes.
Ska masa mig upp ur sängen snart, och göra iordning mig för att åka in till stan. Men mitt löshår är blött och hälften är på microringar så det blir nog korthårig idag. Oh well...
Skulle vilja sova lite till. Bara slumra till lite. Är så jeffla trött, somnade typ två eller halv tre inatt. Ska gå och lägga mig innan tio. Ska upp tidigt till Matte B imorgon.
Okej, så nog om det. Nu ska jag, bara för att jag gillar listor.
  • Kolla på Heroes
  • Slöa
  • Klä på mig ca 11.00
  • Städa upp lite i lägenheten
  • Fixa håret
  • Sminka mig
  • Laga lunch ca 12.30
  • Packa ihop att jag ska ha
  • Prata i telefon med mamma
  • Kolla brevlådan
  • Gå hemifrån senast 14.00
Ska kolla om NK eller Åhléns eller PUB har fått in Venomous Villains kollektionen, sen ska jag leta tjocktröja och jacka på lite ställen, sen ska jag ev. köpa present till bästavän och sen ska jag hem för att laga middag eftersom mamma kommer hem senare.

Nattmat

Har inget att blogga så jag lägger upp ett år gamla videosar på bästavän för jag saknar dig så <3

Annars ligger jag här och kan inte sova. Kan vara för att jag sov till halv elva idag och nästan somnade i bilen påväg hem från landet. Uh, tur att jag inte ska till skolan imorgon iaf!

Hm, jag har lust att skriva något men vettefan vad. Vill bara skriva.

Jag blir alltid så hungrig vid denhär tiden. Kanske för att jag brukar sova nu. Har lust att smyga upp och käka något, vet bara inte vad. Inte direkt så man kan göra något, allt hörs så det är ta att springa. Ingen tid för att börja laga något. Och vi har typ inget hemma. Micropopcorn, knäckebröd, och sånt vanligt. Jag vill ha något gott! Frysta köttbullar, men det har vi inte. Vi har frysta jordgubbar men jag är konstigt nog inte sugen på det.

Ska gå till köket och kolla om jag hittar något, sen tror jag att jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på Heroes, som jag gjort hela veckan. Har hunnit till hälften på säsong 3 och ih vad bra det är! Ingen kan fatta min kärlek till Heroes. Någonsin.

Btw, om det är någon som sett alla säsonger och har lust att snacka Heroes med mig så får man gärna säga till. Måste ha någon att byta åsikter med.

Saknar dig bästavän <3


Last year


Bajs Äckel Blä Skit

Läste nyss något som fick mig på sämst humör.
Tänker vara sur ett tag.

Home again

Nu är jag hemma från landet igen. Det var rätt mysigt, men det är skönt att vara hemma igen.
Kom hem nyss, och med mig har jag världens huvudvärk, fetaste illamåendet och micropopcorn som vi glömde poppa. Eller ja, inte hann. Vi hade så mycket mer mat än vi behövde, som vanligt.

Imorgon ska jag vila upp mig. Ska fixa mitt löshår, färga om och så. Tror jag. Men jag skulle vilja färga utväxten först, men jag har inga pengar till blekning. Möh! Mamma ska iaf bidra till en tjocktröja, ska kolla på American Apparel om de har vad jag letar efter.

Nu ska jag spy och kolla på Heroes. Och skicka mamma till affären.
Hö-hö.

Heroes

Som sagt, ska vara på landet hela helgen. Ska fetladda datorn så jag kan titta på Heroes på vägen. Sen ska jag titta på Heroes hela helgen.
De andra ska plocka svamp, jag ska sitta i bilen med datorn. Kanske bloggar lite också. Nu ska jag titta på Heroes och försöka bli ompysslad av mamma.

lantis

Alla ba yeeey helg ja ba fuck.
Blir tvingad till landstället i helgen. Japp.
Nu kommer mamma hejdo.

help

Asså min blogg är damp. Kan inte byta rad. Allt blir en klump. Hjälp mig.

Gnäll

Egentligen har jag inget att skriva om men skitsamma :D

Nu har jag vaknat, duschat, ätit och kollat på Heroes. Ska dra 11 till skolan, har Hantverksorientering som jag typ inte gjort något i så det måste jag göra sen har jag Engelska som jag funderar på att skippa för det kan jag göra hemma. Sen ska jag dra till NK, kolla om iaf dem har fått in VV-kollektionen. Sen ska jag kolla på Åhlens på måndag också. Blöööh, hatar att jag väntat sen april så ba försenad.

Det var väl min dag. Hade tänkt att dra ut med Ankis ikväll men min förkylning har kommit tillbaka, hostar gör jag också. Blöööh, orkar egentligen inte gå till skolan idag heller, har ont typ överallt.
Måste plugga lite hemma sen också.

Nu orkar jag inte skriva mer.

<3

Ligger invirad i min Hello Kitty-filt och lyssnar på Kent. Har tända ljus och rökelse tänt, min kudde luktar av min favoritparfym. Katten ligger och sover på sängen, som en klump av gos och mys. Jag har på mig myskläder, lössittande i mjuka material och glasögon. Osminkad med håret uppsatt och med tjocka sockor på fötterna.

Bra förkortningar

JFÖV: Jävla fucking överdrivet kallt
JFÖK: Jävla fucking överdrivet varmt
JFE: Jävla fucking efterlängtat
JFH: Jävla fucking hata
JFÖ bara funkar också rätt bra.
JFÖV var min enda mening, min enda fråga, i somras.
Nu i vinter blir det väl JFÖK, och det har redan börjat.

RE: Sjukling :(

Blogg.se var damp igår, det var därför jag inte bloggade.
Igår mådde jag skit, hade magvärk i hela kroppen typ. Gick till skolan ändå och tänkte gå hem efter lunch, men jag stannade kvar och kämpade, och var tom med på gympan. Duktig chey.
Idag är det värre så jag stannade hemma. Har sovit 3 timmar extra, det behövde jag. Har iofs fortfarande ont i magen.
Idag är mamma ledig, men hon åkte till stan innan jag vaknade och syrran är i skolan. Jag ska ligga här hemma och må skit, titta på Heroes och försöka att må bättre. Har blivit (såklart) snorförkyld igen, så nu sitter jag med en toarulle, nässpray och förkylnings-grejs och botar mig själv. Ont i halsen har jag också. Blir aldrig frisk liksom.
Okej, hejdå.

Jobb jobb jobb

Tjaaaa
Nu har jag kommit hem från skolan och yoga, käkat lite middag och så.
Nu sitter jag och tittar på Heroes och har datorn på, ska skriva klart svenskan och skriva ut lite bilder till collaget. Allt ska vara klart imorgon. Så nu måste jag jobba!

Nyäten

Har precis matat tarmarna med popcorn, najs.
Sitter och skriver på svenskan, det är ingen svårt uppgift men man ska tycka och tänka och det är svårt när boken var sämst. Annars så tittar jag på Brottsplats USA, mmmhhhm mooord <3
Ska äta efter det, ja igen. Ska antingen käka kyckling, soppa eller spenatsoppa. Vi får la se!
Sitter just nu och är nöjd att jag äntligen köpt Saint Germain. Velat ha den skitlänge, men av någon anledning så köper jag nästan aldrig permanenta grejer från Mac. Bara för att LE- känns roligare för de permanenta kan jag köpa senare.
Ska kanske visa bild på det jag köpte idag, men det blir isf inte innan fredag. Då ska jag köpa...hm, det har jag redan sagt va? Om inte så får ni se senare.
Nä nu orkar jag inte skjuta upp läxan längre, baiii!

Shoppiiing <3

Nu är jag hemma igen efter en liten tur på stan. Kom hem med ett läppstift, två ögonskuggor och en tom palett. (Saint Germain från mac, Pollution och Aquarius från Mus och palett från face)
Tänkte köpa fler men den affären jag skulle till har stängt på måndagar.
Kollade på present till Jossan, så nu vet jag vad jag ska köpa. Ska köpa det typ nästa vecka.
På fredag blir det mer smink, fast det som från början skulle bli storlootet har planerats ner till bara två grejer. Ev tre vi får se; She Who Dares Minaralize Duo, Revenge is Sweet lipglass och ev. Violetta lipstick. Får se, grejen är ju att jag kanske inte kommer använda den så mycket, just nu är jag ju inne på ljusrosa läppar och använder Viva Glam Gaga och Saint Germain. Oh well, vi får se hur det blir på fredag. Annars kanske jag köper en ny Viva Glam Gaga, för det är typ knappt något kvar. Eller så frossar jag billiga läppstift i mängder höhö.
Nu dör min dator för jag hittar inte laddaren och jag måste göra min enda lilla läxa.
PÖÖÖÖÖZZZ

Duktigt, Anonym

Jag fick en rolig kommentar. Jag skrattade högt.

"är du sådär kaxig och utseendesgalen på riktigt eller är det någon slags bloggpersonlighet du för att driva med storbloggarna? Din header skvallrar enligt mig om att du int eär det men vad vet jag."
HAHA asså va? Jag är varken kaxig eller utseendesgalen och jag har inte min blogg i syfte att bli rik och känd! Jag driver inte heller för jag vet att ingen av "storbloggarna" läser min blogg så skitsamma? Min header speglar mig rätt bra men alla tjejer är en bitch någon gång. Och jag har inte ens varit elak mot någon, så varför detta påhopp? Ibland är man glad och ibland mindre glad, mkay? Och jag är inte utseendegalen men hey är det förbjudet att gilla att vara snygg och fixa sitt hår och make? Om det är mitt intresse måste jag vara utseendesfixerad då?
Vad var det i det inlägget som du fick detta ifrån?

Kom till inlägget:

http://frystfrukt.blogg.se/2010/october/ingen-borjan-inget-slut.html#comment

Listor <3

Tjaaaa, nu är jag vaken :D
Har skiiiitont i magen menmen ska äta och knapra piller så blir det bättre!
Ska duscha, måste tvätta håret, laga lite brunch och sen drar jag till stan.
Där blir det att göra massa saker man måste, bli av med pengar, sen ska jag åka hem och göra läxor.
Bara för jag gillar listor:
  • Kamma ur håret
  • Lägga fram kläder
  • Fylla upp badkaret
  • Duscha
  • Käka brunch
  • Fixa håret
  • Klä på mig
  • Sminka mig
  • Packa ihop allt jag behöver
  • Springa runt som en dåre i lägenheten för att hitta något som jag inte behöver. Eller för att kolla så jag inte glömt något. (tur att det bara är jag hemma då)
Trevligt trevligt.

Tomorrooow

Inköpslista: Coraline på bok på engelska Limstift Makeupstore Aquarius skador Saint germain lipstick från Mac Face palett Mac carbon eller mus pollution shadow Present till bestizz Ska shoppa själv ohyeah love that för då slipper man kolla på saker man inte är intresserad av, man kan gå i sin egen takt och lyssna på musik. Najs. Nu ska jag titta klart på miss marple sen ska jag snarka högt. Aka sova, jag snarkar inte. Är astrött men nu måste jag ju se klart. Och ja, vet inte om jag skrivit det men jag är ledig varje måndag så jag ska shoppa hela dagen och sen ska jag måndagsångesta haha :D

Bajs ocksååå

Hittade en tjocktröja jag vill ha. Ba masks bikbok då går den ju att köpa liksom. Så ba nej den såldes för flera år sedan. Haha kul. Nu ska jag fortsätta titta på Heroes <3

Ingen början inget slut

Mamma kom nyss in med en crossiant. Den var typ hård och bränd och seg. Coop kan inte baka, tacka vet jag 7eleven!
Idag ska jag ligga i sängen hela dagen. Jag är sur för något, vet inte vad, men här ska jag ligga iaf. Ska käka upp min äckliga crossiant och påsen nötter jag har. Ska gå ner 6 kg till jul så jag ska sluta med allt sött och fett. Inget donken, mindre mjölk, inga bakverk, inget smågodis osv. Ska be mamma köpa hem tuggummi och nötter jag kan ha i väskan.
Igår tappade jag min svarta ögonskugga i golvet. Den sprack totalt och nu finns det inget kvar. Mamma damsög upp allt. Det var den enda jag hade. Tycker nästan att hon borde köpa en ny till mig. Det tror jag knappast att hon kommer att göra.
Jag måste köpa födelsedagspresent till Jossan. Assvårt ju. Sen har jag inte oändligt med pengar heller.
Mamma har lovat lite höstkläder till mig. Bara för att jag fryser som en nakenkatt. Ska hitta den perfekta tjocktröjan. Och lite till.
Det här inlägget blev lite all over. Men så är jag idag.

idk

Cha cha bloggen!
Nu har jag inte bloggat på två dagar. Som om nån bryr sig? (:
Tänker inte berätta vad jag gjort idag för ingen bryr sig, träffade iaf snyggot Linda (know as Mentalshiver på youtube) och kollade på smink, trevlans :)
Har klippt håret igen, alltså tagit ut dreadsen och klippt håret. Bild kommer väl så snart jag tar en som ser klok ut.
Annars händer det inte mycket just nu, funderar på att skaffa en ny blogg som ska vara lite mer bild/smink/hår/pr-syfte. Får se!
PÖÖÖZZZ bye

RSS 2.0