looseförlängning med microringar

Alla bilder är looseförlängningar med microingar eller Liquid Gold, isatta av mig med äkta hår på en page-liknande frisyr. Även inklippna av mig.

Oj...

...här var det tomt.
Hursomhelst ska jag göra en ny blogg med lite seriösare namn, och så fick jag en kamera i julklapp så på den kommer det komma bilder, så det kommer väl bli en mer smink-hår blogg. Japps.
Kommer väl efter nyår skulle jag tro.

Bloggtorka

Det ligger lite lågt här. Har lite bloggtorka. Återkommer när jag har fixat mitt hår och har en kamera att ta bilder med.

KNAAAAS

Knasig dag idag.
Försov mig, eller rättare sagt jag låg kvar i sängen, drömde vidare nivet?

Huuursomhelst så kom jag till skolan skittrött, och det gick väl okej på frisörlektionen. Sen vare lunch. Pasta och två glas mjölk. Mums. Eh ah. Sen skulle vi ha svenska. Men så kommer vi och så är hon sjuk. Och engelskan är inställd för individuella valet-mässan, och därför har vi bara 25 minuters idrott. Eh? Två och en halv timme för 25 minuters idrott? No way. Hela klassen ba hejdå! Eller ah, först ringde vi våra morsor såklart ;>

Så jag gick på stan lite. Köpte en dubbelvässare på Åhléns och en snedskuren eyelinerpensel från EcoTools, har alltid velat pröva något från dem och jag behövde en eyelinerpensel.

Köpte också tuggummi och julmust på Ica, JUSTE nu passar jag på att tipsa!

Om ni har Ica-kortet kan ni köpa 2st av deras julmust (1,5 per) för 10:- Sjukt najs!


Ah, nu ska jag läsa i min engelskabok. Bye.

RSS 2.0