The worst day ever

Så jävla sämst dag.
Vaknade halv fem pga mardrömmar. Fick stå nästan hela vägen på tunnelbanan på väg till skolan. Har fått skoskav på vänstra foten. Gick asdålig på klippningen. Äcklig lunch. Var sämst på idrotten. Jossan kommer inte hit. Engelskaboken kommer inte förens på måndag. Ont i magen. Glömt läxpappret i skolan till läxan som ska vara inlämnad imorgon. Mår illa. Ont i kroppen. Så jävla trött att jag vill spy. Svinkallt ute. Får inte byta engelska förrens efter jul. Fick närpå skäll från min mentor idag. Jag kan inte stänga mitt fönster så det är iskallt i rummet.
Och jag lovar att jag kommer komma på säkert 20 till dåliga saker med idag när jag postat det här inlägget.

Skjuten

Gomorgooooon!
Inatt drömde jag en dröm jag drömt flera gånger men glömt bort, usch vad hemsk den var! Det är en familj som har en skatt bevarad och alla i familjen försöker komma på var den är så skjuter de varandra osv. Det slutar med att den personen jag är blir skjuten och så vaknade jag.
Jag är så jävla trött att jag tror jag ska dö. Nä, men typ. Jag måste göra en läxa idag och så kommer älsklingen hit efter skolan. Mys!
Hittade fler bilder från träffen så jag petar in dem bilderna sen.
PÖÖÖÖÖÖZZZ

Idaaaag I guess...?

Känner att jag är sämst på att uppdatera. Härligt!
Igår så tääänkte jag blogga men så kom Jossan och vi åkte till dieselverkstaden och sen åkte jag hem och bakade och typ glömde bloggen. Yep. Synd.
Idag så var jag skiiiittrött när jag gick upp. Är ju sådär mörkt och murrigt på mornarna och då vill man bara ligga kvar i sängen. Gick upp, hade en bra huddag och sminkade över resten. Åkte till skolan och skulle ha första matte B lektionen, men nej jag fick en bok sen fick jag gå för de skulle ha prov på första kapitlet. Sen hade jag matte med min klass, prov. Jag skrattade, fyllde i och lämnade in och räknade i B-boken. Hjälpte Jenny lite, sa inte svaret men typ hjälpte med prioriteringsregler osv.
Hade frisörteori och fick två läxor. Det var på tiden. Ska fylla i ett papper och göra ett collage tills på tisdag. På torsdag är frisörlektionen inställd och vi har bara en lektion, svenska. Värt? Nej. Får se om jag orkar komma.
Framöver är jag ledig på måndagar, bara så ni vet. Om nån har lust att ses eller nåt.
Sen var jag på yoga.
Nu ska jag gå och najsa och titta på idol och tjockisäta. Imorgon kommer älsk hit och ska matas med cupcakes, middag och massa tv-spels-spelande :D
Hejråååå.
PÖÖÖÖÖÖZZZ

Bloooog

Heii bloggeeen! Mobilbloggar lite nu för att ta igen, sitter på Kulturama och väntar på Jossan. Hon slutar om 50 minuter men jag har inget problem att vänta! Har ändå inget bättre för mig. Ska se om jag kan blogga i 49 minuter som är kvar haha fett långt inlägg. Har iaf varit hos syon på muppskolan och ska på Matte B imorgon. Haha asså, jag har missat typ 7 lektioner, läraren vet inte att jag ska dit och syon ba du kan inte ha A och B samtidigt men JO fan klart jag kan tills jag tentar av A. Menmen, jag är ledig på måndagar Helt nu, så går jag på Matte A på tisdagar, för annars har jag tråkig håltimma. Så det så. Hellre Matte A än håltimma, Haha typ samma sak? Huuursomhelst så ät min skola Muppskolan. Jag har handsvett. Just nu. Annars är mina händer is. Ville bara säga det. Ummmm....har inget vettigt att skriva. Hade Matte A Diagnos-innan-provet-imorgon, och jag har typ räknat hälften bara för det var så jävla slöseri med tid, fick iaf alla rätt på första delen så får vi se hur det går på andra delen men rätt bra med all säkerhet. Jossan hade mascara på sig idag. Gulle! Känner att jag hoppar mellan ämnen. Haha STÅ UT! Jag är nästan lika lång som Jossan med platåskorna. Hon ba haha faiiiil! Eh ah. Så var det faktiskt. Åt vegitarisk mat i skolan idag. Det var kebab. Jag hatar kebab. Tog istället nån gräddsås med morötter i, och la ner extra morötter för att väga upp gräddsåsen. Det var faktiskt rätt gott! Sen svängde jag förbi Den sjunde eleven på väg till tunnel-banan och köpte Batterii, blev glad. Första gången jag inte behövt visa leg när det är 15-års gräns på energidryck. Hoho stooolt! Kan vara pga av håret, sminket och fejk-längden höhö! Jaaa....har lovat mamma att söka APU idag men jag hänger med Jossan istället och gör det imorgon. Kan svänga förbi Blond på vägen hem kanske. Faaaaast jag tror inte att jag kommer få där för chefen är mammaledig och jag är speciell. Mamma ba Du får ta ut håret och färga brunt och typ sno syrrans kläder om du ska få APU. NEEVEEER! lol. Nu har jag bloggat i 23 minuter OMG 23 IT'S EVERYWHERE!!! :O Haha synd nu blev det 24... Eehmmmm....jag har slut på idéer. Ska bättra på läppstiftet, brbbbb!!

Nachochips

Goder morgoooon!
Nu har jag precis vaknat, har lite ont i magen och halsen men jag har saker att göra idag!
Sitter och väntar på att duschen ska bli klar, men det är lungt för jag ska inte gå förrens om typ två timmar. Ska ta fram kläder också, och för en gångs skull så har mamma varit nere i tvättstugan så nu är ALLT tvättat. Awesome, för jag har inte så mycket kläder. Måste verkligen köpa mer kläder den här hösten.
Sen ska jag käka något, smiiiinka mig och typ packa väskan. På två timmar. Men men, gillar att ha tid på mig.
Ska ha en timma matte i skolan sen ska jag till syon, och efter det ska jag en sväng till Kulturama för att träffa en tjej som ska köpa min gamla ipod, behöver den inte nu när jag har iPhone ju. Sen ska jag hem och baka eller leta apu, får se hur trött jag är. Kanske ska möta syrran och Jossan i stan klockan tre, får se. Då får jag väl baka ikväll.
Det var allt för nuuu PÖÖÖZZ
Jag (obs! ful.) och Ullogullo <3

Japp...

Nu har jag städat lite, rensat lite, gjort en bunt armband och fått min gamla ipod såld.
Nu ska jag käka jordgubbar och tvinga mamma att handla.

EOTD: Tropical

Detta har blivit lite av mitt vardagssmink. Jag älskar att ha rosa-orange-gult hår, gult-grönt-blått smink, lila tröja och så har man hela regnbågen typ! :D
Skuggorna är från 120-paletten, fransarna är från ebay, läppstiftet som jag använder till denna är MAC Viva Glam Gaga som är min favorit (och som håller på att ta slut!!) och så har jag min vanliga bas.
Nu får ni inget helt ansikte för det blev liksom ingen bra bild på det.

Shopping

Nu ska jag visa vad jag plockade upp för några dagar sedan!
Först ut är sminket, jag som hade lovat mig själv att inte köpa något innan Venomous Villians kommer ut men jag behövde ett nytt puder, sen hade jag en kupong 3 för 2 så jag råkade handla för nästan 300 kr. Ajdå. Så kan det gå!
Ett löspuder (125:-), graffitti-lack i svart (69:-) och vattenfast eyeliner (95:-)
Pudret kommer med en puderpuff som jag inte använder, men man måste lägga på den på hålen annars är det puder överallt nästa gång du öppnar den. Pudret är transparent och mycket finmalet. Jag är nöjd för priset!
Isa Doras kända eyeliner i den vattenfasta formen. Jag vet inte hur många jag har haft, har använt dessa i nästan fem år nu och älskar dem. Har mest använt den som inte är vattenfast men jag provade den någon gång och nu kände jag att jag ville ha något att komplettera min Liquidlast liner från MAC med, eftersom den sitter som berget känns det inte som vardagssmink.
Älskar applikatorn på dessa, och jag har riktigt lätt att arbeta med dem.
Såklart var jag tvungen att prova Graffiti nagellacket eftersom så många av sminkbloggarna älskar dem. Jag valde den svarta eftersom den vita var slut överallt och jag ville inte ha någon färgglad.
Färgen heter Black Tag nummer 801.
Och den har Isa Doras Wide Brush, som är dubbelt så bred som vanligt. Jag gillar den, eftersom jag har så breda naglar.
Och såklart, en resultatbild. Jag är ju egentligen ingen nageltjej (därav längden...) men dethär var svincoolt och något lite lagom svårt för mig. Nöjd!
Sen en jämförelse mellan Isadoras vanliga matta, Isadoras vattenfasta och MAC Liquidlast Liner.
På bilden syns det inte men Liquid Last är lite svartare än Isadoras vattenfasta, och den matta är mer en brungrå-svart. Isadoras vattenfasta är lättast att göra smala streck med och den kommer jag använda till vardags, eftersom den håller lagom bra. Liquidlast Liner kommer jag använda när eyeliner verkligen ska sitta, eller när jag bara har eyeliner på mig utan ögonskugga.
Sen köpte jag skor också! Jag har inte köpt skor sen början av åttan, alltså alldeles för lång tid sen. Dessa har jag velat ha sen dess men inte fått köpa, men nu så!
Har inte så många bilder men jag kan bildbomba er kanske lite senare idag.
Det var det sista paret i hela Sverige, de kommer troligen inte få in nya och de passar perfekt.
Den högra skon var visningsexet därför är den lite sliten längst framme, sen har den något litet mörkt kladd men det tog vi bort lätt så det är borta nu. Alltså så fick vi de nersatta, och för mig spelar det ingen roll om jag har visningsexet eftersom annars hade jag inte köpt dem alls. Det syns ju ingen skillnad när man har på sig dom och när man tittar noga är det bara där fram som det är lite skillnad, men som min mamma sa så kommer jag väl slita ner dem så mycket så det inte blir någon skillnad. Dessa ska jag ju ha i höst och i vinter, i lera och snö och tö. Iiiih jag vill bara gå ut och gå <3
Det var min shopping. Eller ja, jag handlade mer men det var ätbart och sånt är väl inte så kul att se.
Idag ska jag städa klart rummet så då kanske ni får bild på hur mitt rum ser ut. Det är förvisso ganska tråkigt och speglar inte mig alls, men det är mamma som har inrett och jag får t.ex. inte måla om. Surt.
Aja, PÖÖÖÖZZZZ på errr :*

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en goodiebag från make up my mind.

Woke up 5am, falling asleep 9pm thank you!

Okej, imorgon ska jag börja blogga på riktigt igen. Ska visa vad jag köpte idag, och så massa vanligt babbel. Nu ska jag däcka i sängen, gick upp tiiidiigt imorse och nu är jag helt utslagen!

Trötter

Hej jag är trött. Och sämst på att blogga. Men jag är så trött när jag kommer hem så jag orkar inte. Har shoppat idag, ska visa bilder och allt snart. Efter middagen typ. Orkar inte skriva något vettigt nu, ska typ göra lite svenskaläxa.. PÖÖÖÖÖÖZZZ

Wishlist

korsetten radioväskan
öronmuffar
halsduk
byxor
t-shirt
luvtröja
leggings
iphone-fodral
buffaloskor, fast i rosa
typ vinterkappa, är inte säker på den...

Unmaked

Idag var jag i skolan. Osminkad.
Första och sista gången det händer.
Nu ska jag sova. Tidigt.
Sen ska jag upp. Tidigt.
Och så ska jag sminka mig.
Och så ska jag bomba er med bilder typ önskelista.
Typ nu.

Mmmmhmmm...

Någon vill röja mig ur vägen tror jag. Har så jävla ont i magen att det inte kan vara sant, och jag känner mig på gränsen till att spy hela tiden. Men idag har jag lovat att gå till skolan, så fan att jag ska gå. Måste bara orka tvätta luggen, sminka mig och packa det jag behöver. Har en halvtimma på mig, uuuuhhh jag orkar inte. Vill fan gå osminkad men det kan man inte göra.
Okej, nu slösar jag tid här. Och jag har halvsovit fyra timmar inatt. Mmmhhhmmm.... <3

DAMP

Jag hatar mitt sociala liv. Det finns liksom inte. Jag går i skolan, försöker få kontakt, men de andra dissar mig. De behöver ju inte mig, de är ju inte dem som går ensamma. Och när man väl får följa med så sitter de och snackar om något jag antingen inte har någon aning om eller något som hänt tidigare, och de skrattar superhögt. Och jag hör knappt vad de säger heller för min hörsel suger. Sitter ensam och käkar, ensam på rasterna, sitter utanför klassrummet och väntar på att lektionen ska börja medans de andra står ute och röker. Lyssnar och antecknar på lektionen. Försöker prata med läraren, men ingen jävel lyssnar. Pratar knappt med någon på hela dagen. Försöker fokusera på skolarbetet men det finns inte så mycket att fokusera på så det slutar med att jag sitter där och har inget att göra.
Hemma, sitter vid datorn eller tvn. Spelar tvspel, stalkar folk på facebook som jag skulle vilja hänga mer med men vågar inte, går och lägger mig tidigt. För det finns inget att göra.
Jag träffar knappt någon längre, för ingen har tid för mig. Den ena har läxor, den andra har bättre, roligare kompisar som den hellre umgås med och den tredje har ingen lust.
Jag vaknar, går upp, gör i ordning mig, käkar frukost, drar till skolan, är i skolan, åker hem, käkar middag, sitter framför datorn och går och lägger mig halv tio.
Mitt liv är så jävla meningslöst.

Yesterday


Feeest <3

Oj, jag har inte bloggat på två dagar? Illa. Aja, igår hade jag typ årets bästa dag :D
Gick upp sent, gjorde iordning mig och stack iväg, och hade underbaraste kvällen på läääänge.
Alla var så otroligt söta, snygga, snälla, roliga, smarta yeah you name it! Frida bjöd oss alla på mat, och dricka, och ställe att vara på osv. Så vi käkade, drack, pratade, pillade i varandras hår, tog bilder och hade skitkul.
Jag hade tänkt att gå hem runt 22 men blev kvar till halv ett, sen ringde mamma och ville ha hem mig.
Vi tog säkert flera hundra bilder men jag tänkte att några fina kommer upp här. Jag hade inte med mig någon kamera men jag snor bilder från de andra.
Synd också, jag glömde att fota mitt smink. Jag var rätt nöjd thehheheh :)
Okej nu ska jag klä på mig, sminka mig och dra. Ska träffa några kompisar från min förra klass, jag vet inte vad vi ska hitta på men vi ska ses om typ en timma så jag måste skynda mig, tar en kvart att gå dit också.
PÖÖÖÖÖZZZ

Headache

Hej bloggiiish!
Nu fick ni en bunt bilder, så!
Idag har jag varit hos Syon, en trevlig dam som ska fixa till mitt skolliv ((:
Sen skulle jag käka, och jag visste inte var jag skulle gå så det blev donkish.
Och problem, för de jävlarna drog dubbla kostnaden så jag var pank. Tack.
Ringde mamma och mamma fixade det ((: Mamma fixar allt.
Sen gick jag runt och frågade om APU. Ingen lycka där.
Åkte till söder och träffade syrran, spenderade resten av eftermiddagen där.
Det var trevligt, och nu är jag trött. Har köpt cola till träffen imorgon, yey!
Ikväll ska jag baka, om jag orkar. Just nu vill jag bara sova. UUuhhhh...
Sov skitdåligt inatt, hade världens jävla magvärk och huvudvärk. Somnade typ
vid ett, tror jag. Somnade iaf innan syrran kom hem, kvart i två.
Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Jag är trött och har huvudvärk. Not nice.
PÖÖÖZZZ

HOTD

Puzz på er :*

SYO

Helluuu.... Nu ska jag iväg till syon för att se till om man kan fixa B-kurser. Ska till Apoteket också. När jag kommer hem ska jag bomba er med bilder på nya håret. Fast bilderna är tagna igår för idag är jag cool och går till skolan osminkad. Hade det inte varit för acneärren och pigmentfläckarna hade jag känt mig snygg. Kanske slänger på mig lite foundation. Juste, ska köpa nytt telefonfodral också! Det var allt, nu måste jag skynda. PÖÖÖÖÖZZZZ

50 anniversary

Nu har jag bildbombat er. Och detta är mitt 50de inlägg, let's fira!
*PARTEEEY*
...nu ska jag hitta på något.

HOTD - old faves

Orkar verkligen inte göra en hårhistoria för det skulle ta upp en hel sida och ta två veckor att fixa.

EOTD


EOTD


OOTD


FOTD

Jag ska försöka lära mig att ta bättre bilder på sminket.

NOTD


OOTD&EOTD

Outfit för några dagar sen:
Och den dagens smirrrelirre (började halv 8 så det var _slarvigt_):
Och någon annan dag i salongen :)

Fissie?

Sämsta bloggaren, jag vet. Menmen, jag ska ändå inte bli Fissie eller nåt, så skitsamma.
Idag har jag legat i sängen, japp. Tittar på Idol just nu, efter det ska jag bädda ner mig i sängen, käka något (som om jag var hungrig, men jag åt 3 STORA portioner av mammas underbara pyttipanna, ÅH den var så god jag åt upp allt <3) och sen titta på nån film. Vet dock inte vilken, har typ tittat igenom mina VHSfilmer så får väl ta något som ligger på hårddisken, inte alls lika mysigt att titta på datorn som på tvn. Aja.
Okeeeeej nu dör min dator snart.
PÖÖÖZZ

Rapport från sängen

Blörgh! Ligger sjuk igen, min hals dödar mig, näsan är igentäppt och jag har ont i magen. Uuuhh..! Idag ska jag sova och läsa. Imorgon ska jag baka cupcakes. På torsdag ska jag fläta in dreadsen, på fredag ska jag till syon. På lördag är det träff. på söndag ska jag träffa några tjejer från min förra klass. Nu orkar jag inte skriva mer. Gonatt.

Ska jag aldrig bli frisk eller?!

Nu så!
Har varit depp/trött/sjuk denna vecka så det har inte blivit så mycket bloggande.
I helgen har jag gjort massor ändå.
I fredags var jag ute hela kvällen. I lördags sov jag hela dagen, alltså inte bara snoozade länge utan sov och snarkade, i mammas säng, och sen var jag hos gudföräldrarna på middag.
Idag har jag träffat älsklingen, skulle ha gjort det igår men tog det idag istället. Vi gick på mcdonalds, gick runt i prylaffärer och hittade Kingdom Hearts Birth by sleep i Gameaffären *___*
Sen var det superstrul med tunnelbanorna så jag väntade i 25 minuter på tunnelbanan, och så var det något som hade hänt så man kom inte längre än till gullmars. Lyckades iallafall ta mig hem, lagom till att mammas gäster + småbarn hade åkt hem. Najs, jag gillar inte deras småbarn.
Nu ikväll är det lungt, har kollat på Harry Potter-filmer några timmar och tuperat dreads, rätt så skönt. Har fått nästan 38 graders feber nu på kvällen så jag är helt slut. Ska se klart sista minutrarna av filmen sen ska jag nanna. Imorgon har jag matte, får se om jag går eftersom jag ligger ett kapitel före. Sen på tisdag är det friluftsdag springa 5 km, onsdag torsdag fredag APU men jag har inte skaffat någon så jag ska ha på höstlovet istället så jag blir ledig. På lördag blir det träff och så måste jag hinna fläta i dreadsen innan, antagligen torsdag eller fredag när jag är ledig. Behöver dock någon som sektionerar, kanske blir mamma för hon är ledig på torsdagar. Vi får se.
Det var aaalllt!
PÖÖÖZZ

Black

Befinner mig i en liten svacka just nu, har ingen direkt lust att blogga. Återkommer när jag har lust, för jag orkar inte blogga när jag inte vill.

Bajs

Skrev värsta inlägget men internet ville inte vara med.
Skriver senare.

Sämst

Hej....jisses vad lite jag har bloggat de senaste dagarna! Har varit trött och haft fullt upp.
Idaaaag började jag 10.30, najs. Hade prov som jag inte pluggat till men det gick kalas ändå.
Käkade god lunch med mina teaterkompisar, det var god fisk som jag inte ätit på flera år, och vi satt och snackade. De där tjejorna är trevliga!
Sen hade vi Hantverksorientering, men vi bara snackade om att vi inte fått uppgifterna och bla bla bla, våran lärare Leila verkar bra men hon pratar som om hon är skitförbannad hela tiden så de andra tjejerna är typ rädda för henne.
Sen var det engelska. Det var...speciellt. Först fick vi tillbaka brevet vi skrev förra lektionen. Jag hade tre fel, två av dem var att jag skrev stockholm istället för Stockholm och english istället för English. Sen hade jag skrivit ihop twin sister. Det var det. Sen var jag klar med alla uppgifter så jag skrev en extra recension. Sen var jag klar så jag satt och softade, surfade på mobilen, drack cola och käkade popcorn. Sen skulle vi ha Show and Tell, och jag hade glömt att förbereda. Såå jag tog fram mitt Lady Gaga-läppstift från MAC och började snacka. Var skitnervös, stammade och tappade bort mig. Det gick skit liksom. Sen när jag var klar, hon ba VG++. Ja ba WFT?! Och så pratade vi lite om att jag ska tenta av Engelska A och köra Engelska B.
Sen så snackar jag med Lovisa, en tjej i min klass som också ska tenta av Matte A och Engelska A. Hon säger att vi kan tenta av de kurserna men att vårat shema inte passar in med B-kurserna så vi får ha det i tvåan och en massa håltimmar, lediga på måndagar isf. SÅ JÄVLA SÄMST! Ska jag slösa upp 200 poäng på kurser som jag skulle kunna ha nu i ettan, och välja bort frisörämnen. Shit asså. Ska fan ringa rektorn.
Ikväll drar jag ut, kanske bloggar innan men annars hörs vi imorgon. Ska träffa Älskling halv tolv imorgon så jag bloggar väl innan det.
PÖÖÖÖZZ

Pannkaka

Förlåt för att jag inte uppdaterade imorse, det blev stressigt. Nu när det är kallt ute så blir det varmt i sängen på mornarna och jag får svårare att gå upp. Så jag har försovit mig två dagar i rad nu. Har en läxa tills imorgon som jag ska göra nu, har 50 minuter till nästa lektion. Åt nyss, pannkakor, fett gott! Hade hantverksteknik imorse, jag klippte en massor. Fasen va kul det är!! Det var allt så länge, ska söka APU efter skolan och klockan sex ska jag träna. Slutar två, hemma fyra, sticka halv sex. Toppentuss!!! PÖÖÖÖÖÖÖZZZ

Snorförkyld

Älskar min kropp asså. Nu är jag förkyld igen, fast snorig istället för hostan. Täppt och snorig och så svider det. Mmmmmhhh <3
Snorförkyld. Kommer väl bli sjuk lagom till helgen och så kommer jag missa nästa vecka :(
Okej nu ska jag sluta klaga och titta på tv.
PÖÖÖÖÖZZZ

Saknad

Hellu.
Idag var jag med på idrotten, sprang i en halvtimma utan paus Huuu jag blev trötter. Kände mig bra i kroppen iaf. Men jag somnade nästan på tunnelbanan.
Och när jag klev av träffade jag Robin och Albin från min gamla klass. ÅH ni kan inte fatta hur mycket jag saknar min gamla klass! Jag saknar deras smarta samtal, deras knäppa skämt, att sitta på rasten och kolla på top model (hela klassen djupt inne och fokuserade), deras kreativitet, och känslan av att vara en del av en grupp och känna sig trygg och känna att alla är på samma nivå som en själv. Min nya klass suger, tjejerna, de enda de pratar om är killar, sex, fester, alkohol och så vidare. De verkar faktiskt rätt så dumma i huvudet hela bunten, och helt olika från mig. Det slutar väl med att jag hänger med tvåorna i teaterklassen, för de är sjukt trevliga! Gemensamma intressen och saker att snacka om. Med tjejerna i min klass sitter jag ju bara och lyssnar, för vafan ska jag snacka om? Jag talade om att jag körde tvspel och de tittade på mig som att jag hade bajs i fejjan. Klart jag vill att de ska lära känna mig då liksom, haha seriöst de skulle inte ens titta på mig om de kände mig.
SÅ, Raketenklassen, NI ÄR SÅ JÄVLA SAKNADE SÅ DET ÄR SJUKT <3

Halvdöd

Hej...
imorse var jag halvdöd. Skulle gå upp halv sex för att hinna men jag drog mig i sängen till sex. Så nu måste jag stressa att käka frukost, fixa håret och sminka mig. Kul.
Nä jag har faktiskt inte tid mer att blogga.
PÖÖÖZZ

Myzzzzz

Nuuu är Idol slut och jag ska göra iordning mig. Ska plocka ut linserna, ta bort sminket, ta ut löshåret, byta om och mysa ner mig. Ska gå upp halv sex imorgon så jag ska verkligen försöka ligga i sängen innan tio, kalasskönt för jag älskar att sova, och att somna tidigt.
Ja, det var det. Imorgon har jag Hnt, engelska, svenska och idrott. Ute. Kommer frysa ihjäl om jag inte tar mjukisbyxor och långkalsingar och typ tre tröjor. Fun times, I know.
Nä nu ska jag dra mig. PÖÖÖÖÖZZZ

Soft

Helluuuuu
Här sitter jag och tjockar. Försökte steka pannkakor till middag men något gick snett och det failade. Så min middag blir bär, bärmuffins, popcorn och cola. Och köttbullar. Får se om jag typ kokar makaroner senare.
Var i skolan idag. Gillar tisdagar, så softa lektioner. Först hälsa och det är typ nästan som mentorstid, flum och snack typ. Sen har vi matte, det är lätt så jag ska byta till matte b. Sen har vi Hnt och det är alltid kul. Idag gjorde vi clipslockar. Det var svårt, det ser så lätt ut när de visar men det tar ett tag innan man får in snitsen. Tror jag iaf fattade hur man ska göra så nästa gång lär det gå bra. Imorgon ska vi klippa och permanenta, iiiihh jag vill klippa! Missade första klipplektioner när jag var sjuk :(
Mamma kommer hem vid tio, hon är på någon blom-grej vid Rosendal. Jag borde kanske plugga lite, har ett litet häfte till på fredag, men jag kan plugga imorgon. Nu är det Brottsplats USA och sen är det Idol :D
Skriver mer sen, PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZ

Trötter

Imorse var jag sååååå trött, så nu har jag bara en timma på mig att göra mig klar. Ska hinna duscha, fixa håret, sminka mig, klä på mig och allt sånt. Uuhh. Vill bara somna om. Ont i magen har jag också. Som grädde på moset. Ska lämna in min hälso-läxa, sen har vi en timmas matte som jag ska ägna åt att läsa på till arbetsmiljöprovet och sen lite Hnt efter maten. Slutar rätt tidigt och då ska jag direkt åka hem och fråga om APU på Blond. Sen ska jag hem och sova. Hade tänkt att träna idag men jag tror inte jag orkar. Dansen börjar på torsdag och sen på fredag ska jag kanske simma med mamma. Kan träna nån annan dag.
Det var allt.

Sista inlägget ikväll jag lovar!

Orkar inte flytta mig från soffan, vill sova.
Nästa inlägg är min 30de, shiiit redan asså!
Jag är bloggareee!
Skriver ju varje dag ibland flera gånger höhö
Nä, nu ska ni inte höra mer från mig ikväll.
Återkommer med ett morgoninlägg imorgon.

Härlig bild på mig och Lollo från helgen of doom
Har ju långt rosa nu men ska fläta i dreadsen igen på söndag eller nästa vecka, bara inte alla så jag tar bort de längsta. Har tvättat dem så de har fluffat upp sig lite mer så det blir större med färre dreads. Hade ca. 75 st i på bilden, nu ska bara 50 av de kortaste i, och sen ska jag göra typ 10 st till som är korta och tjocka i lite ljusare rosa för att det ska bli lite ljusare. Kommer bli skitsnyggt. Ska fläta i dem främst för att vara fin på träffen den 18e, och sen så har jag inte tröttnat på att ha långt hår men tröttnat på att det ska ta en halvtimma att fixa håret på mornarna. Kommer väl ha dreadsen ett litet tag beroende på hur fint det blir och hur bra jag trivs i det, och sen ska jag väl sätta i löshår och ha långt rosa igen. Sen efter det kanske jag sätter i mina gamla cyberlox eller försöker få ljust hår, vi får se. Kanske ändrar mig helt haha brukar vara så.
Och juste, det ser fett platt ut på ena sidan av håret på bilden men det är för att jag sov på Lollo på den sidan sekunden innan bilden togs.
Bilden togs med 39 graders feber och jag somnade senare på bion. Fail.

Älskling

Nu har jag gjort klart läxan och käkat jordgubbssmoothie och varit social med mamma så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Är rätt så trött så det ska bli skööööönt att sova, skulle helst vilja somna nu direkt med smink och kläder och hår och allt men nejnej. Öhhh...
Imorgon börjar jag nio så jag ska gå hemifrån 8 så jag ska gå upp lite över 6 för att slippa stressa. Duschade imorse så det slipper jag iaf göra. Ska tvätta håret på torsdag kväll efter träningen, och sen igen på söndag.
Och juste, på lördag ska jag träffa älsklingen, finaly! Saknarej sååå mycket, senast vi sågs var jag febrig och trött och helt borta men nu ska vi ses på riktigt igen <3

Buffalo

Hej bloggen
IIihhh jag är så glaaad, för jag har haft en bra dag, jag är snygg idag, bra hårdag, älskar min herrshorta, haft en bra lunch, ska käka god middag, internet funkar, camen i datorn funkar, och aaaaahhh <3
Har nästan fått mina gamla Dr Martens sålda vilket betyder att jag snart kan köpa mina drömskoooooor!!!
Fast i helrooosaaa <3
Har velat ha dem i typ två år nu men inte fått för mamma tycker att de är fula, men nu så får jag om jag betalar själv :)
Om jag säljer mina converse och flätar in några hår så borde jag ha råd nästa månad typ :D
Okej det var allt nu blire mat, tv och plugg.

IIiiiiiiinterneeeeet funkaaaaar!

Idag är det GLÄDJEDAG och gissa varför!
FÖR ATT INTERNEEEET FUUNKAAAAAR!!

Magont

Cha cha Nu sitter jag här igen i sängen med smoothie och halvsover. Är ovanligt trött idag, jobbigt. Har nästan lust att somna om, och det hade jag inte lust med förrut. Har så jäääävla ont i magen så jag tror jag avlider. Vill sova bort magvärken. Ska bara till skolan för att ha matte i en timma, boka tid med syon och ev luncha med klassen. Det var allt. Hejdoooo PÖÖÖÖÖÖÖZZZ

Smile

Här sitter jag och hatar livet lite. Har så jävla ont i magen att jag dör, mormor är här och mamma började prata om mina ärr idag. Men shit asså, det är årsgamla ärr, vad spelar det för roll nu? Men hon skulle snacka och veta, så jag gick. Så jävla irriterande. Var på stan idag och shoppade med syrran, skulle utnyttja rabattkupong från hm men allt fuckade upp sig. Orkar inte förklara men iaf köpte en herrshorta, ett linne och en spetströja. Orkar inte ta bild för jag är sur lat och irriterad. Ikväll ska jag pierca syrran, hon ville också ha smiley så det får jag väl fixa då. Svårt dock att pierca smiley på någon annan, får se hur det går. Antingen failar vi och det blir inget eller så går det bra och hon blir piercad. Hon är jättenervös haha. Iallafall, nu ska jag gå och ta bort mitt smink, sätta på mig mjukiskläder och spela tvspel i sängen. PÖÖÖÖÖÖZ

Snabbt

Hej bloggen snabbt inlägg för nu ska jag duscha sen ska vi in till stan.

Försöker göra mig själv glad.
Det gick ju bra.

I must be emo

Hej här sitter jag och är emo. Sur på allt och alla. Inget funkar och inget går och jag har inget att göra. Och ingen lust att göra något. Vill bara sitta och vara sur. Morrrrr...!
Vill baka cupcakes men orkar inte gå och handla typ tre grejer som fattas.
Har pengar just nu också, bara sådär, men orkar inte.
Vill helst bara typ sova eller bli kramad eller träffa någon men alla är upptagna och jag är bortprioriterad som vanligt. Vill vara kreativ men orkar inte. Vill läsa, göra pärlplattor, baka, festa, titta på film, träna, rita, spela spel, man fan att jag orkar det. Kroppen är helt slut, mina ögon är trötta men huvudet är vaket och aktivt och vill hitta på saker. Aaaarrrgggh, det går inte ihop!
Internet är fett segt, syrran har pajjat min tv, jag är för lat för att gå och handla, folk dissar mig och jag orkar inte. Har nästan lust att tvätta håret och fläta i lite dreads men syrran har inte tid att sektionera och mamma är skittrött hon med.
Mitt vänstra öga svider och snart somnar jag på datorn.
Emoinlägg sist, javisst!

Calendar Girl

Heeeeiiii
Förlåt för lite sämst uppdatering senaste dagarna, har varit trött, upptagen och lat. Menmen!
Idag så var jag på bio med Star, det var förhandsvisning på Tingeling 2 och den var fett söt! Tycker att alla borde se den ;)
Sen ringde ÄMa och ville ses men hon satt på restaurang och jag orkade inte gå runt i stan själv så jag åkte hem. Star hade matte att göra och egentligen jag med. Så jag kom hem, gjorde klart matte-diagnosen och läste svenskan en gång till, så nu har jag bara två små läxor kvar.
Vi ska först skriva om oss själva till våran mentor för att hon ska lära känna oss. Det kan inte vara så svårt, jag har skrivit typ hälften och den ska in på tisdag. Ska skriva lite mer och sen renskriva för hand så jag kan lämna in den, våran skrivare har pajjat. Sen är det ett häfte på fem blad som vi ska läsa och hålla koll på, på fredag är det förhör men man får ha med sig häftet. Lilian sa att det bara skulle vara fem frågor så det lär väl inte bli så svårt. Det är mina läxor! Inte så mycket om man tänker på hur lite vi gör i skolan. Aja, ska inte klaga!
Snart är det middag och alla ska dra ut men jag ska sitta inne och ruttna och sega. Nä, men en kompis flickvän fyller år så alla ska dit men jag känner henne inte så bra så jag skippade det.
Har fullbokat två veckor i rad nu. Känns fan bra, gillar att ha grejer att göra. Nästa helg blir det fiesta och den 16e kanskeee jag ska hänga med till MangoBar, vi får se. Och den 18e är det träff, AWESOME! Längtar :)
Den 14e är det Friluftsdag i skolan, och den 15, 16 och 17 har jag APU. Ska kolla på måndag om de tar emot precis här där jag bor, vore najs. Kanske slippa gå upp halv sex på mornarna?
Nu äro det middag! Höres!
PÖÖÖÖÖZZZ

Inget liv

Tja tja! Nu är jag hemma! Imorse hade vi arbetsliv och miljö, sen slutade vi. Käkade en torr burgare till lunch i matsalen och gav mig sedan av till stan. Hämtade upp receptet på mina linser, provade en bh som mamma ska plocka upp efter jobbet och kollade lite på smink. Var inne på Blond, en frisörsalong vid mig, och jag ska dit på måndag för att kolla om jag kan ha min APU där. Sen på vägen hem mötte jag Ankis, en gammal klasskamrat, och vi stod och snackade lääääänge. Det var mycket trevligt. Hon ska ge mig ett liv. För just nu är jag inne varje kväll och spelar tvspel och tittar på tv med familjen. Nu ska jag käka något och läsa lite i min svenskabok, sen ska jag kika top model. PÖÖÖÖÖZZZZ

Skolk usch

Hellu! Inte bloggat sen imorse, för jag kom hem fem och då var det middag typ direkt och nu tittar jag på tv. Idag hade vi hnt, det var kul men svårt. Vi gjorde hästsvans och sen valfri uppsättning, jag flätade och grejade med pärlor och massor, har ingen bild tyvärr. Sen vare lunch och svenska. Vi var sex stycken från b-klassen och fyra från à-klassen. Eeeh, ja. Resten skolkade. Moget. Jag var iaf där. Läraren ville inte ha lektion med så få så hon gav oss fyra sidor i svenskaboken och så fick vi gå hem. Kul. Känns som att jag kommer lära mig mycket, eeeh. Var på Raketen också, hjälpte Hilma med matte och slöjd och hälsade på lärare. Mycket trevligt. Nu ska jag dricka soppa för jag fryser som fan, och kanske spela lite tvspel :D PÖÖÖÖÖZZZZ

Sv

HäjHäj här sitter jag igen med min jordgubbssmoothie och har typ vaknat för en kvart sen. Idag har jag bara två lektioner, hantverksteknik och svenska. Vi ska göra långhårsuppsättningar hela förmiddagen och sen får vi se om det är svenska, hon var sjuk igår. Jag hoppas på att hon är frisk för jag vill veta hur det gick på svenskaprovet. Efter svenskan slutar jag två och då ska jag kanske in till Södra Latin och hämta min syrra så ska vi träffa Lollo någonstans och åka och hälsa på i våran gamla skola. Vi får se, för jag tror att båda slutar fyra.
Det var allt!
PÖÖÖÖZZZ

Point Black

Cha Cha bloggen!
Nu sitter jag och käkar en cupcake, dagens mellis innan middagen. Kom hem för inte så länge sen, slutade fyra men var i stan och sminkshoppade, ohyeah! Det blev en svart eyeliner, Liquidlast från MAC i Point Black. En satbra eyeliner som sitter där den ska. Nu måste jag köpa sminkborttagning annars kommer jag ha samma eyeliner i en vecka bra där!
Idag var jag i skoooolan, först skulle vi tvätta och styla varandra det var kul men Lovisa hade så jävla tjockt hår att jag bara hann föna det, synd. Sen vare lunch, det var pyttepanna och skitgott men Julia och Jenny ville dra så jag hann bara med en portion, synd hade kunnat slänga i mig ett par till. Sen skulle vi ha svenska men våran lärare var sjuk, vilket var synd för jag ville veta om jag var grym eller grym på svenskaprovet. Så vi hämtade böcker i bibblan och hade håltimme. Sen engelska. Våran engelskalärare är typ sjuk i huvet. 1) Hon går barfota. Barfota?! Fatta hur svart hon är under fötterna när resten av skolan går med skor. Blir ju lagom mysigt nu när det är höst och regnar och blir geggigt. 2) Hon gav folk rökpauser mitt i lektionen. Eeeeh hon ba ni är vuxna ni ska ta ansvar och vuxna röker ibland. Bra att hon typ stödjer dem, inte! 3) Hon sa åt mig att jag skulle tenta av Engelska A och ha Engelska B i ettan istället. Skojjar hon? Jag kan typ fatta när folk pratar, that's it. Fick ett häfte med Engelska B grammatik, det var svårt. Får göra den hemma. Uuuhh.
Okej, det var typ min dag. Hur har eran varit?
PÖÖÖÖÖZZZ

Hästsko

Helluu
Här sitter jag igen med en jordgubbssmoothie och chillar. Tog en varmdusch och på med Kent-tröjan så blev jag pigg. Ska fixa håret, sminka mig och packa sen drar jag. Börjar åtta så jag måste gå hemifrån sju, kul. Kanske inte lika mycket folk på tunnelbanan så man får sittplats. Är sjukt trött och jag vill inte stå hela vägen. Men tack för att jag låste in frisörväskan, den är en pain in the ass att sitta på tunnelbanan med på morgonen.
Och tack för att min hals dödar mig (därav den iskalla jordgubbssmoothien varje morgon) så jag inte klarar av idrotten idag. Ska ha ett snack med läraren och så dyker jag upp nästa vecka :)
Internet är fortfarande jävligt horigt eeh aah så jag kan inte lägga upp bild ännu. Bara dethär kommer ta en kvart att ladda upp.
Yeeey, fick in den!
Extreme closeup yeah I know, och mina tänder ser ju frächa ut precis när man käkat japps.
Och ringen hänger snett, fail.
Aja, det var det! PÖÖÖÖÖZ!

RSS 2.0